CultBeauty a SpaceNK advetné kalendáre

29.12.2020 08:00


Tak po dlhej dobe zase recenzia a tentokrát na adventné kalendáre. Tento rok som bola hrdou majiteľkou rovno dvoch, jeden som si kúpila sama a druhý som dostala od manžela. Jeden bol SpaceNK, ten som si kúpila sama a druhý CultBeauty. Postupne som ich rozbaľovala na sociálnych sieťach, takže, ak ma sledujete, tak ste videli, čo všetko v nich bolo. Toto bude len také zhrnutie, čo sa mi naviac zapáčilo, čo uý som vyskúšala a podobne. Nebudú tu všetky produkty, lebo je ich fakt hromada.



Úplne na začiatok, keďže sa ma to pravidelne niekto pýtal, že kde sa dajú kúpiť, prípadne ako sa mi ich podarilo kúpiť. Nie je to nič zložité, len ich proste treba kupovať skoro, v septembri alebo októbri, vtedy s nimi obchody prídu a pomerne rýchlo sa vypredajú, konkrétne CultBeauty za pár hodín. Ja o nich každý rok píšem s predstihom na blogu a zvyknem informovať aj na Instagrame. A teraz poďme na ten obsah.



Prvá kôpka sú produkty, čo už som vyskúšala. Fresh Soy Clenaser som už mala také pidi balenie a veľmi sa mi páči, toto je dostatočne veľké aj na napísenie normálnej recenzie.Drunk Elephant F-Balm Electrolyte Waterfacial je maska, ale vlastne nočný krém a veľmi sa mi zapáčil, určite ho kúpim aj mame. To žlté je telový olej, turbo drahý a príliš voňavý, až nepríjemne voňavý. Algenist maska je zábavná, lebo mení farbu, ale nie som si istá, či za niečo stojí. 111Skin Radiance Booster je nenormálne drahá hovadina :D Zato Chantecaille maska je božská a určite budem plakať, keď zistím plnú cenu. Olaplex olej je fajn, ale ani som z neho nepadla na zadok. Oskia Liquid mask už mám doma a je to výborné sérum, takže ma potešilo ďalšie balenie do zásoby. Living Proof šampón je tiež super. Najviac sa však teším z Augustinus Bader krémov, jedno takéto balenie som už vyskúšala, ale nemala som pocit, že som z toho nejak múdra, teda, že viem napísať recenziu, ale z tohto snáď už zmúdriem.



Druhá kôpka sú produkty, na ktoré sa veľmi teším. Summer Fridays, Jordan Samuel, Verso, Kate Somerville ... všetko značky, ktoré nemám až tak veľmi prebádané, takže som naozaj zvedavá.



Potom je tu kôpka make-upu, v kalendároch ho až tak veľa nebýva, lebo každému vyhovuje iný odtieň a podobne, ale pár kúskov sa nájde. Hourglass ma poteší vždy, celkom nadšená som z lícenky od Natasha Denona, takže už si brúsim zuby na ďalšie produkty.
Nudestix sa mi tiež veľmi páči, z minuloročného kalendára mám lícenku, ktorú mám veľmi rada a Milk je tiež skvelá značka. Veľmi ma potešili aj rúže od Charlotte Tilbury, keďže som ich vždy chcela vyskúšať.



A posledná kôpka sú haluze a iné, alebo aj iné haluze :D Čistá haluz sú totiž Diptyque nálepky, ktoré majú nahradiť parfum a stoja toľko, čo parfum a je ich v balení až 5, čistá hovädina. Druhá haluz sú Patchology papierky s vitmaínom D a kofeínom, ktoré chutia úplne hnusne a tiež sú teda dosť drahé. Skvelý je upokojujúci olej od de Mamiel, ale zase totálne prestrelená cenovka, funguje však skvele. A posledná vec, ktorý si šetrím na ďalšie Vianoce, snáď už v novom byte je vonná sviečka od Jo Loves.



#adventne-kalendare #Natasha-Denona #plet #make-up #vlasy #telo #Hourglass #Fresh #Drunk-Elephant #Augustinus-Bader #Summer-Fridays #Votary #Oskia #Chantecaille #By-Terry #Kate-Somerville #Milk #Verso #Tan-Luxe #Jordan-Samuel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com