Čo práve testujem August

03.08.2021 08:00


Tak sa mi znova podarilo čo práve testujem po dvoch mesiacoch, ale ani to veľmi nevadí, keďže som toho veľa nenakúpila a niektoré produkty sú ešte objednávky z mája, len im proste dlho trvalo prísť :D Tak poďme poporiadku zľava doprava.



Ako prvé kôpka make-upu a to relatívne novinky od Hourglass, krémová lícenka a matná farba na pery, jeden matný tekutý rúž už majú, bola to jedna z prvých vecí, čo som si takmer pred 10 rokmi od nich kúpila, ale táto vyzerá zaujímavejšie.

Potom novinka od Natasha Denona sérum/lícenka, celkom zvláštny produkt so zaujímavými farbami.

A samozrejme Lisa Eldridge novinky, recenziu na rozjasňovač už nájdete tu a lícenka bude vo štvrtok, ale totosú naozja geniálne produkty ;)

A nakoniec bronzer od Kevyn Aucoin, ktorý ma lákal už asi dva roky, je fajn v tom, že je tam matná farba, jemne rozjasňujúca a ešte kúsok viac rozjasňujúca a viete si to namiešať ako chcete.

A potom najlepšia novinka tohto leta na telo Essentials od Pestle&Mortar, recenzia je tu, majú sprchový gél, telový krém, krém na ruky a tekuté mydlo na ruky, vhodné pre všetky typy pleti a aj rpe bábätká. Jeden z týchto produktov bol PR darček a druhý, mydlo, som si už kúpila, lebo sme ho celkom rýchlo minuli, také je super.

Potom som si kúpila malé balenie Jet Lag masky od Summer Fridays, lebo ju prerobili, recenzia na pôvodnú je tu.

Dve pleťové hmly, lebo nakoniec toto leto bude video o pleťových hmlách :D Louka od Manufaktura a Provitamin D3 Fortifying Mist od Zelens, lebo sérum s vitamínom D je top, tak dúfam, že aj táto hmla.

A teraz kôpka SPF, lebo je leto. Prvé sú dve od CosRx, kórejskej značky, lebo chystám video o kórejských SPF, už som ho vlastne išla natáčať, keď som zistila, že dve najlepšie, ktoré som vyskúšala už nerobia :(, tak som ešte objednala tieto nech je v tom videu aspoň CosRx kompletný.

Potom kôpka Evy zo slovenského eshopu kremkrem.sk, už nejaký čas som na tieto peny pozerala, ale keďže sú to peny, tak sa nedali objednať :(

A potom SPF emulzia Sole Baby od Linea Mamma Baby, ktorá bola pre šéfa a nebola zlá, ale ani nijak výnimočná.

A ako posledné Sachajuan Intensive Leave In Conditioner, lebo dúfam, že sa k tomu moru tento rok dostaneme a moje vlasy vždy extrémne trpia.



#co-prave-testujem #Hourglass #Kevyn-Aucoin #Lisa-Eldridge #Natasha-Denona #PestleandMortar #CosRx #Summer-Fridays #Manufaktura #Zelens #Evy #Sachajuan #Linea-Mamma-Baby

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com