Čo práve testujem Jún

10.06.2021 08:00


Myslím, že už je to viac ako pol roka odkedy som naposledy spravila tento typ článku, ale pokúsim sa ho opäť zaviesť, aby ste mali pravidelne zhrnuté moje objavy a novinky, ktoré prišli na trh. Ak ste náhodou zabudli, alebo ste tu nový, tak toto sú moje nákupy, tieto produkty ešte nie sú otestované, takže vám neviem povedať, aké sú a ani napísať hneď recenziu ;)



Tak poďme tradične zľava doprava.

A super novinka na záver Pestle&Mortar chystá nové produkty, možné číslo, už 17.júna, ak máte u nich zaregistrovaný e-mail :D...

Prvý je Armani make-up, tak torhcu ma naňho namotala Tina Naté a keďže som ho našľa v zľave a momentálne hľadám dobré make-upy/nemake-upy, tak už aj bol na ceste ku mne.

Minule ma pri natáčaní napadlo, že je realtívne ťažké nájsť toner, ktorý len hydratuje a nie je exfoliačný, z čoho bol samozrejme hneď nápad na video, takže teraz hľadám a hľadám a hľadám.... a jeden, ktorý som našla je tento od Versed.

No a pod tým video mi niekto z vás písal, že značka Q+A má dorbý hydratačný toner, tak som z nej hneď objednala viacej, keďže je to ďalšia z tých lacných a efektívny.

je austrálska značka SPF, ktorý sledujem už asi 2 roky, pretože je vraj skvelá a aj vyzerá skvele, ale bola nezohnateľná. Konečne sa však dá kúpiť napríklad na cultbeauty.com, alebo aj na SpaceNK.

Tá fialová tyčinka je SPF v tyčinke od novej značky na cultbeauty.com. Je to Hello Sunday The Take-Out One - Invisible Sun Stick SPF30 a podľa mňa bude skvelá na dovolenku k moru, na ktorú sa dúfam tento rok dostaneme.

A Coola Classic Spf 30 Organic Scalp & Hair Mist je tiež už nákup k moru, lebo moje vlasy pri mori extra trpia, tak snáď im toto trochu pomôže.

A ako posledné novinky od Olival, čo bol PR darček, z ktorých sa nesmierne teším, dva čistiace produkty olej a gél a dve SPF jedno zmatňujúce a druhé je fluid. Táto ich professional rada je skvelá, ak hľadáte dobrú a účinnú kozmetikuza rozumnú cenu.





#co-prave-testujem #Giorgo-Armani #Versed #Olival

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com