CultBeauty advetný kalendár

26.12.2019 08:00


Dúfam, že sviatkujete v zdraví a pohode, ja sa priznám, že sa mi veľmi nechce tento týždeň písať, takže dnes to bude len článok o tom, čo bolo v adventom kalendári od CultBeauty.co.uk a či stál za to. Tak rovno poviem, že za to stál. Produktov tam bolo skutočne veľa, v poslednom 25. šuflíku ich bolo hádam aj desať, nerátala som ich, ale fakt veľa. Ak by ste chceli vidieť postupné rozbalovanie, tak je uložené v stories na instagrame tu. Teraz len tak zbežne súhrne, okrem pár produktov, ktoré som už vyskúšala, alebo poznám.



Rozdelila som ich do niekoľkých kategórií, keďže na jednu fotku sa mi poriadne nezmestili. Prvá kategória je taký mix, vlasy, telo, to bol len jeden produkt, vonná sviečka, sheet maska a 25 £ poukážka. Tá sviečka je od Jo Loves, čo je značka, ktorú založila zakladateľka Jo Malone potom, čo predala Jo Malone. Už som ju raz mala z goodie bag a vonia úžasne. Celkom ma potešil aj olej na telo a do kúpeľa od Therapie, od tejto značky som už veľmi dlho chcela niečo vyskúšať. Už mi naozaj chýba len tá vaňa, ale tá snáď už bude čoskoro.



Druhá kôpka je make-up, ktoré ho tam našťastie nebolo až tak veľa. Ono je to totiž s make-upom ťažké, aby vyhovoval, čo najviac ľudom, ale tu boli naozaj veľmi rozumné produkty. Veľmi som sa tešila z púdru od Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Glow, akurát, že ma prekvapilo ako veľmi je glow. Ja som čakala jemné rozjasnenie typu Hourglass a toto je takmer až highlighter. Najviac sa zatiaľ teším z produktu od Nudestix Nudies Bloom , odtieň je Cherry Blossom Babe a pre mňa úplne ideálny. Je to krémová farba na líčka, pery alebo aj viečka, vlastne multilíčidlo v krásnej studenej ružovej. Nudestix som chcela vyskúšať už veľmi dlho a myslím, že potrebujem aj ďalšie produkty, tento je skvelý.



Potom tu mám dve kôpky starostlivosti o pleť, ešte som veľa neskúšala, nechcem to plácať jedno cez druhé, ale niečomu som už neodolala. Úplne prvý produkt bol Liquid Gold od Alpha-H, čo je stále moja najobľúbenejšia kyselina glykolová. Veľmi som zvedavá na Good Genes od Sunday Riley, aj keď teda Luna mi veľmi nesadla. Samozrejme, že Fresh Soy Face Cleanser vyskúšam veľmi skoro, bol v poslednom okienku, lebo túto značku milujem. Jediné, čo som tejto kôpky vyskúšala je Glow Recipe Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer, nie je to zlé, pre mňa je to skôr hydratačné sérum, ale ani z toho nepadám na zadok. Ja neviem, ja tú kórejskú komzetiku veľmi nemusím, tu mi najviac vadí tá melónová vôňa, bez nej by to bolo asi oveľa lepšie pre mňa, ale hydratuje to pekne.



No a druhá a posledná kôpka, najväčšia hviezda pre mňa a asi aj najväčšia hviezda celého kalendára je krém od Augustinus Bader, ešte som ho neskúšala, ale dlho to asi nevydržím. Veľnu sa teším aj z nového balenia Vitamin C Paste od Lixirskin, ktoré som už mala. Z tejto kôpky som vyskúšala olej na pery od Odacité Aventurine Kiss Lip Serum, je to fajn, veľmi príjemné, ale zase žiaden super hydratačný zázrak, poznám lepšie balzamy na pery a úplne to zabíja tá cenovka, ako všetky Odacité produkty.



Tak a to je všetko z kalendára, mňa teraz čaká postupné testovanie krabice miniatúrok, ale niektorých sa už naozaj neviem dočkať.




#co-prave-testujem #Glow-Recipe

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com