Čo práve testujem - Október

30.10.2018 08:00


Tento mesiac som bola dva týždne v Bratislave, takže väčšina mojich nákupov pochádza odtiaľ a je to hlavne slovenská kozmetika, tento môj počin ste už mohlo vidieť aj v poslednom videu, ale objavila som aj nové netoxické laky na nechty a urobila som tiež malý nákup aj na CultBeauty.co.uk.



Na začiatok make-up, aj keď tento mesiac je ho naozaj málo, keďže minulý mesiac to bol hlavne make-up. Ako prvé tieto oválne eštetce od ArtDeco, na ktoré som pozerala už dlhšie, nenašla som ich na žiadnom slovenskom obchode, ale myslím, že sa dajú zohnať v parfumériách. Neviem, či si pamätáte, keď prišiel tento typ štetcov na trh, bol to celkom ošiaľ a tie prvé boli super drahé. Nemám pocit, že by sa nejak extra uchytili, aj ja radšej používam klasické, ale na niektoré veci sú super, napríklad na nanášanie make-upu, alebo korektoru. Tieto ArtDeco vyzerajú celkom kvalitné a boli celkom lacné.

Na Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick a Conceal And Define Concealer som narazila v drogérii v zľave, čítala som, že sú celkom fajn, tak som si povedala, že ich vyskúšam, keď už sú v zľave.

Kia Charlotta sú nemecké vegánske netoxické laky na nechty, ďalšia z takýchto značiek, čo som sa rozhodla vyskúšať. Majú slušný výber farieb a aj celkom výhodné sety, na začiatok som kúpila bázu, vrchný lak a potom biely a super tmavo fialový lak, ale mám vyhliadnuté ďalšie odtiene. Zatiaľ som s nimi spokojná, sú porovnateľné s Kure Bazaar.

Posledný kúsok make-upu je korektor a make-up v jednom od RMS Beauty 'Un' Cover Up. Po tom, čo som si minulý mesiac kúpil ich rozjasňovač, z ktorého som nadšená, tak som sa rozhodla vyskúšať aj tento korektor. RMS je značka, ktorá sa mi páči čoraz viac, zatiaľ všetko, čo som skúsila bolo super.

No a potom Dulcia nákup, ten bol najväčší tento mesiac, pár produktov som už vyskúšala, ale tentoraz ma lákali hlavne séra, takže som kúpila všetky, ktoré majú Hydratačné sérum Kolagén, Denné sérum energizujúce a Sérum proti vráskam peptidy. A aby som mala kompletnú predsavu, čo sa oplatí a čo nie tak ešte aj čistiaci gél Mydlové orechy, nočný očný krém a krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10. Myslím, že keď to všetko otestujem, spravím aj samostatné video o Dulcii.

Ďalší bratislavský nákup bolo Mylo a z toho som teda oveľa viac nadšená. Odličovací olej Botanika s blue tansy ma skoro katapultoval z gauča, keď som zbadala, že je modrý, naozaj jedinečný produkt na slovenskom trhu. Druhá novinka je pleťový olej Ava s antioxidantmi, zase celkom jedinečný produkt, ktorý pleť hydratuje a chráni cez deň, zatiaľ sa mi veľmi páči.

Ó, toto je novinka mesiaca a produkt, z ktorého sa veľmi teším. Merumaya mi láskavo poslala svoju novinku Confidensual Inhalations Mood Enhancing Spritz, čo je vlastne vôňa, ktorú dávajú do všetkých svojich produktov a je nesmierne upokojujúca a povzbudivá. Ja ju milujem a už som si do zásoby objednala ďalšie tri, lebo toto je limitka, takže, ak máte tiež radi vôňu ich produktov, šup na ich stránku.

CultBeauty.co.uk nákup bol hlavne kvôli tejto dvojici, bolo to výhodné balenie, 200 ml Oskia Renaissance Cleansing Gel, ktorý mám už niekoľkýkrát a tentokrát v super veľkom balení a Renaissance Mask, z ktorej som mala vzorku a ako všetko od Oskia, je úžasná. Vlastne by tu mal byť ešte jeden produkt, ktorý sa mi tak zápačil, že som si ho vzala do Bratislavy a tam sa zapáčil mojim rodičom, takže ostal tam a teraz si ho musím kúpiť znova. Bless Beauty Balm od Leahlani je naozaj úžasný, neskutočne vonia a tiež obsahuje blue tansy.

Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask tu malo byť už minulý mesiac, ale ja som na to úplne zabudla. Jednak preto, že trvalo prebýva na mojom nočnom stolíku a tiež preto, že to bol absolútne neplánovaný nákup, pretože pri výlete do Bratislavy koncom augusta som si zabudla môj overený balzam na pery do lietadla a skončila som s veľmi vysušenými perami a čo napadne Katku? Predsa, že je to skvelý dôvod, prečo si kúpiť túto masku, ktorá bola na mojom wishliste už dlhšie.

Vital Pharma Vyživujúci a zjemňujúci krém s kozím mliekom je tiež z Bratislavy, objavila som ho v DM, je to taký super hydratačný krém na telo s kozím mliekom, ale je veľmi ľahký a rýchlo sa vstrebá, mali ho aj v tube.

Ziaja Acai Berry pleťový tonik bola taký vynútený nákup, lebo ja trdlo som si zabudla zbaliť Josh Rosebrook Hydrating Accelerator, rozmýšľala som, že kúpim Clinique Moisture Surge Face Spray, lenže v Clinique mi to nevedeli naúčtovať a mne sa tam už potom nechcelo vracať, v parfumérii mali poslednú fľašu, ktorá vyzerala, že tam leží už veľmi dlho a potom som si kúpila topánky, tak bolo treba šetriť, tak padla voľba na Ziaja, ale teda veľmi sme si nesadli, lebo je to príliš parfumované.

Neutrogena Hydro Boost Express Hydrating Spray je geniálny produkt pre všetkuých večne nestíhajúcich a lenivých. Je to hydratačný sprej na telo, ktorý okamžite vsiakne a super hydratuje. Celá tá ich Hydro Boost rada je nesmierne vydarená a majú pár noviniek, ktoré chcem ešte vyskúšať.






#co-prave-testujem #plet #make-up #telo #ArtDeco #RMS-Beauty #Dulcia #Mylo #Merumaya #Oskia #Clinique #Ziaja #Neutrogena

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com