Čo práve testujem - Január

31.01.2019 08:00


Úplne mi to s tým predsavzatím z posledným produktov na testovanie nevyšlo, kúpila som pár vecí mimo plánu, ale naozaj minimum, takže sa vlastne chválim. Kúpila som to, čo som plánovala a okrem dvojice nových maskár, jednu kvôli poštovnému zadarmo a druhú podľa mňa veľkú novinku z drogérie. A inak nič, vlastne ešte jeden neplánovaný nákup bol, ale ten tak nejak vyvstal z urgetnej potreby, takže si naozaj zaslúžim pochvalu. Uvidíme ako sa mi to podarí dodržať ďalší mesiac, zatiaľ plánujem len pár vecí na vlasy, ktoré mi dochádzajú, dlhoplánovú objednávku noviniek z The Ordinary, asi ešte potrebujem doplniť nočný krém alebo teda nejaký dobrý hydratačný hustejší na noc a veľmi ma ešte láka nový make-up od Hourglass, ale zatiaľ nie je nikde dostupný a to je všetko. A do kelu, práve som zistila, že ho majú na cultbeauty.co.uk, takže ten si asi ku mne cestu nájde budúci mesiac. Ale poďme teda na to, čo som si kúpila v januári.



Ako prvé šamón na štetce Clean Apothecary Brush Shampoo s vôňou ruže z beautylish.com. Ak sa rozhodnete investovať do štetcov, tak stojí za to investovať aj do ich starostlivosti, už som ich pár vyskúšala, to od Beauty Blender, ktoré je celkom fajn, super bolo toto od da Vinci, ale keď som teraz naposledy robila objednávku z beautylish.com, tak mi odporučili toto a mňa zlákala tá vôňa ruzí a dobré hodnotenia, takže som zvedavá, či stálo za to clo.

No a čo iné som mohla objednávať z beautylish.com ako Wayne Goss štetce. Všetky tie biele som objednala ešte pred Vianocami, len som si ich nestihla vyzdvihnúť, aj keď prišli expresne rýchlo za 4 dni. Objednávala som hlavne kvôli tohtoročnému, teda vlastne minuloročnému, The Holiday Brush 2018, ktorý je absolútne geniálny a ak sa mi podarí, kúpim si ešte jeden, mali by ich znova mať vo februári. Totiž, on sa im vypredal rýchlosťou blesku, kým som sa ja dostala na internet, tak samostatne bol už vypredaný, tak som si ho kúpila s The Eye Set, ktorý som už aj tak dávno chcela a som rada, že to tak vyšlo, aj keď to bola slušná pálka. No a teraz v januári som si dopriala ten veľký na púder Brush 00 Powder Brush a ešte k nemu štetec na rúž, ale nielen na rúž, Brush 05 Precision Detail Brush. Inak čoskoro má mať Wayne Goss limitku so syntetickými vlasmi, predpokladám, že budú o niečo lacnejšie, ak by ste chceli investovať do štetcov, zaregistrovať sa môžete tu.

Keď som bola vo švungu s tými štetcami, tak som na ne chcela konečne kúpiť také ochranné obaly, ktoré ich chránia pred roztrapkaním a zabezpečujú, aby si pri sušení zachovali tvar. Tiež ich majú na beautylish.com, ale tie sa mi zdali drahé, tak som trochu pogooglila a našla som tieto z Kiko Milano, ktoré boli ešte aj v zľave. Na fotke sú to tie čudá vľavo dole. Potom som ešte trochu googlila a našla som nejaké aj na amazon.de. Nestojí to veľa a keď naozaj do štetcov investujete, tak sa to určite oplatí a oplatí sa to, aj keď máte lacnejšie štetce, lebo vydržia dlhšie.

Ružová rosa od Mylo je absolútne geniálny produkt, toto je už moja druhá fľaška, super hydratačný toner, respektíve až esencia podľa mňa, slovenská prírodná kozmetika. Kúpila som si ju cez Vianoce v Bratislave, tentokrát v novom obchodíku v Boroch v Bratislave, ktorý sa volá Pokrok a mali tam super cool veci, určite sa niekedy zastavte, ak tam budete. Inak som si chcela kúpiť aj tieto ich oprateľné tampóny odličovacie - Biele kvety, ale nestihla som to, tiež sa vypredali.

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic som dostala od kamošky a veľmi sa teším, lebo dokedy s ním prišli, som ho veľmi chcela vyskúšať. Je to jemný exfoliačný toner, ale bez kyseliny glykovej, takže je naozaj jemný.

HealGel Intensive používam roky, posledné mesiace som už vyškrabovala poseldné zvyšky, tak som si v januárových zľavách kúpila výhodné dvoj balenie, recenzia je tu.

A teraz je tu kôpka masiek a peelingov na pery. Prvá dvojica, tie zlaté vrchnáky, je novinka od Jouer - Overnight Conditioning And Repairing Lip Mask a Smoothing Sugar Lip Scrub , mám celkom veľká očakávania, lebo ich Essential Lip Enhancer je jeden z najlešpích balzamov na pery, čo poznám.

Ďalší je medový peeling 100% Natural Conditioning Lip Scrub with Exfoliating Honey Crystals od Burt's Bees, potom Oskia Cupids Bow Lip Balm, čo je balzam, pri ktorom ma presvedčilo zloženie a nakoniec Buttermask for Lips od Kiehl's, ďalšia maska na pery. Môžete hádať trikrát na love čoho som teraz...

Maybelline Snapscara je novinka, ktorej som naozaj nemohla odolať, je to masakra s tube technológiou, teda sa neotláča a dáte ju ľahko dole vodou, zatiaľ som kúpila čiernu, ale asi kúpim aj odtieň Black Cherry, čo je baklažánová.

No a keďže som chcela poštovné zdarma, tak som si nakúpila k tým obalom na štetce aj nejaké ďalšie maskary z Kiko Milano. Free Soul Mascaru do zásoby, lebo je to limitka a je skvelá, mám zásobu asi 6... bez komentára, prevracia sama nad sebou oči. A potom novú na vyskúšanie - Volume Attraction Mascara.

Peter THomas Roth set masiek som dostala na Vianoce, super darček, keďže takto môže vyskúšať všetky ich masky. Tú najznámejšiu Pumpkin Enzyme Mask som už skúšala, ale na ostatné sa veľmi teším.

Nakoniec tie naozaj plánové nákupy, sprchové gély. Znova som sa vrátila k mandľovému sprchovaciemu oleju od L’Occitane , lebo je proste najlepší. A tiež som si znova kúpila sprchový gél od Dr. Hauschka, tentokrát levanduľový, aby sa mi lepšie spalo.



#co-prave-testujem #plet #make-up #telo #Mylo #Wayne-Goss #Clean-Apothecary #REN #Kiehls #HealGel #Oskia #Maybelline #Jouer #Peter-Thomas-Roth #Burts-Bees #Kiko #DrHauschka #LOccitane

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com