Čo práve testujem - Február

28.02.2019 08:00


No tak február nebol až tak veľmi, že kupujem len to, čo naozaj potrebujem, ale bol to celkom ťažký mesiac pre mňa, takže som potrebovala trochu selfcare a malých úletov, aby som sa cítila lepšie. Dnes je posledný deň v mesiaci a ja toto píšem dopredu, takže dúfam, že to najhoršie je už za mnou a ďalší mesiac si budem môcť odpustiť tieto náladové nákupy pre radosť. Asi si tu vak začnem písať, že čo plánujem kúpiť ďalší mesiac, lebo mi to celkom pomáha. Takže, plánujem nejaké sérum s vitamínom C, nové limitované voňavky od Jo Malone, ktoré majú prísť v marci, rozmýšľam nad novinkami od Trinny London, veľmi rada som mala BFF cream, ten by som chcela znova a možno si konečne kúpim REN Perfect Canvas Serum.




Emma Hardie uteráčiky som prihodila k jednej objednávke, aby som mala zľavu. Aj tak som už potrebovala nové balenie, lebo niektoré som už mala roky a začali sa rozpadať a tieto sú proste najlepšie, takže sa mi nechcelo skúšať iné a išla som na istotu. V jednom balení sú inak 3 uteráčiky s jednou froté stranou a jednou stranou z gázoviny.

Onest Hyaluronic Face Serum bol celkom nečakaný nákup, plánovala som ho síce raz vyskúšať, ale využila som moment, že som zrazu v Bratislave a kúpila ho teraz. Som veľmi zvedavá, či sa u mňa dorovná na Pestle&Mortar Pure Hyaluronic Serum, bola by to fajn alternatíva, keďže je lacnejšie a je to 50 ml.

Maybelline Snapscara v tom fialovom odtieni, toto je veľmi fajn riasenka s tube technológiou. Je lacná, je z drogérie a ešte je aj fialová, ja viac od maskary ani nepotrebujem.

Hourglass Cosmetics Vanish Seamless Finish Liquid Foundation - v poslednej dobe som si veľmi obľúbila tú pôvodnú stick verziu, tak som bola veľmi zvedavá, aká bude táto tekutá a v čom bude rozdiel.

Sviečková kôpka, to sú tie úlety pre radosť. Diptyque Centifolia & Damascena set sviečok, v prvom momente ma zaujala dizajn, ktorý sa mi veľmi zápačil a nevedela som ho dostať z hlavy, lebo šak super by to vyzeralo na fotkách. Potom som sa nevedela rozhodnúť, že ktorú, obe voňajú po rôznych odrodách ruže, až som sa nakoniec rozhodla pre set dvoch malých, že teda vyskúšam obidve. A ďalšia sviečka je Durance, to som kúpila v Bratislave v Cubicone, vôňa White Tea, ktorú som už mala a je skvelá.

A Votary kôpka, na oba tieto produkty som pozerala už dlhšie a teraz som sa rozhodla ich kúpiť. Blemish Rescue Oil – Tamanu and Salicylic je olejček na vyrážky, pretože ako vždy, keď mám blbé stresové obdobie bojujem s vyrážkami a Pillow Spray - Lavender and Chamomile, sprej na vankúš, v zásade totálne nepotrebná hovadina, ale je to veľmi príjemné, človeku to dá pocit, že sa o seba stará a naozaj sa mi lepšie spí, plus má neskutočne peknú fľaštičku.

PIXI Retinol Tonic je celkom nedávny prírastok do rodiny Pixi tonerov, skúšala som ho u mamy a zdal sa mi fajn, tak som si povedala, že ho otestujem poriadne.

A Neutrogena kôpka, Hydro Boost rada je celkom skvelé a lacné hydratačné riešenie z drogérie, ja som narazila na zľavu, tak som si pokúpila ďalšie produkty. Hydratačné sérum, ktoré som skúšala v drogérii a vyzerá veľmi fajn, ďalej ľahší gélový krém, už mám doma ten krémový a novú nočnú hydratačnú masku.

Rose Hand Cream Intense - celkom ma v poslednej dobe trápili popraskané vysušené ruky, lebo som mala pocit, že už je teplo a nenosila som rukavice a nič, čo som mala doma nepomáhalo. Tento krém od Lanolips používa moja mama, tak som vedela, že je naozaj dobrý a išla som na istotu. Ak vás trápia popraskané pery, alebo ruky, tak lanolín je perfektný a veľmi pomáha.

A Ordinary kôpka. Už som naozaj dávno nerobila objednávku z Ordinary, aj keď tam v poslednom čase popribúdali novinky. Nakoniec ma donútil fakt, že sa mi minul Buffet + Copper Peptides 1% a ja som si ho veľmi obľúbila a chcela ho znova, dokonca je to asi moje najobľúbenejšie sérum od nich. Znova som si kúpila aj Salicylic Acid 2% Solution a potom novinky 100% Plant-Derived Hemi-Squalane, odľahčený skvalán, ktorý by mal byť skvelý na vlasy, Amino Acids + B5, Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution, vitamín C, ktorý bude dúfam fajn na deň a nový antioxidant Pycnogenol 5%.

A ďalšia kôpka je Olival, čo je prírodná chorvátska kozmetika a novinka na našom trhu. Tieto produkty mi poslali láskavo na vyskúšanie, takže toto som si nekúpila sama, ale poslali mi teda tie naozaj obľúbené. Na tvár hydratačné sérum, pleťový olej a micelárnu vodu, viete, aký mám názor na micelárku, ale táto je ževraj bez mydla tak uvidím. Čo ma však veľmi zaujalo, je Magický suchý olej, alebo čarobno úpo chorvástky, ktorý vyzerá ako super dupe k Nuxe oleju, ešte aj veľmi podobne vonia. A potom slamienková olejová emulzia na telo, ktorá má geniálne zloženie, lanolín, jojobový olej a kakaové maslo a pritom je super ľahučká nemastná. A nakoniec prírodný krémový deodoratn s vôňou ruže , ktorý sa mi tiež celkom pozdáva.

A nakoniec kôpka na vlasy, kúpila som si plné balenia Christophe Robin Delicate Volumizing Conditioner with Rose Extracts a Instant Volumizing Mist With Rose Water po tom, čo som ich vyskúšala v testovacej veľkosti, lebo sú proste geniálne spolu s tou pastou. A tiež OUAI Hair Oil, mala som ten Rose Hair and Body Oil v malej testovacej verzii a veľmi sa mi páčil, tak som bola zvedavá, aký je medzi nimi rozdiel, lebo tento, čo je len na vlasy je veľmi populárny. A posledná je novinka od Batiste, Hydrate, čo je hydratačný suchý šampón, keďže mám suché vlasy, tak som zvedavá, či pocítim nejaký rozdiel.



A nakoniec taká špecialtka, ktorá síce nie je kozmetika, ale veľmi sa z nej teším. Keďže som teraz musela ísť celkom na rýchlo niečo vybaviť do Bratislavy, tak som rozhodla, že to vyskúšam vlakom, 9 hodín jedna cesta, uff, ale vďaka tomu som si mohla prepchať kufor, čím som chcela, takže okrem klobás a sladkostí so mnou naspäť do Berlína putovali aj nové prírodné čistiace prostriedky od slovenskej značky Chistee. Vzala som saponát s vôňou Citrus a univerzálny čistiť v spreji s rovnakou vôňou a celkom sa vďaka nim teším na upratovanie.



#co-prave-testujem #Onest #Emma-Hardie #Maybelline #Votary #Hourglass #Pixi #Neutrogena #Lanolips #The-Ordinary #Ouai #Christophe-Robin #Batiste

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com