Čo práve testujem - Február

28.02.2017 08:00


Tento mesiac bol v znamení makeupu, kozmetiky bolo len nutné minimum. Najviac sa teším z paletky očných tieňov, ktorej som sa ešte stále nedotkla, iba ju obdivujem a kochám sa, čistá krása (ak chcete vidieť, čo sa v nej skrýva kuk na môj Instagram). Ešte som kúpila aj dve maskary, minulý mesiac som mala krízu, proste sa mi žiadna nepáčila, ani vo februári nebol pravidelný riasenkový príspevok, ale využila som možnosť a dostala som dve populárne maskary, ktoré sa u nás ťažšie zháňajú, tak som zvedavá, či stoja zato.

Zľava do prava:

L'Oréal Paris Infaillible Total Cover Palette ste mohli vidieť v poslednom videu. Veľmi sa mi páči, že sú v nej korektory na colour correction - zelený a fialový a tri odtiene béžových na zakrutie všetkých ostatných nedokonalostí. Všetko, čo potrebujete v jednom.

Gosh Defening Brown Gel - toto nie je novinka, ale niekoľkoročná stálica, ku ktorej som sa vrátila po nie veľmi úspešnom pokuse s iným gélom minulý mesiac. Tento gél je jednoducho najlepší.

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor - matným rúžom ja neodolám nikdy a bareMinerals má novú kolekciu úžasných nude odtieňov, toto určite nie je posledný.

Essie All In One - minul sa mi priesvtný lak, predtým som mala Korres, ktorý bol fajn, ale tento je skvelý v tom, že je to všetko v jednom - základ aj vrchný lak.

Vichy Aqualia Thermal Eye Awakening Balm - očné krémy to je pre mňa čistá tortúra, nikdy neviem, aký kúpiť, ale vždy chcem vyskúšať nový, lebo čakám zázraky. Trvá mi nekonečne dlho, kým nejaký vyberiem. Keďže sa mi minuli oba, ktoré som používala (Oskia Eye Wonder a Kiehl’s Creamy Eye Treatment s Avokádom), oba inak exceletné, tak som si znova prešla tou tortúrou googlenia a nekonečného porovnávania recenzií a ceny. Očné krémy sú vždy strašne drahé a výsledok môže byť veľmi pochybný, ale ja ani nechcem vedieť, ako by som vyzerala, keby som žiadny nepoužívala, celkom desivá predstava. Tak som tentokrát asi po troch dňoch tuhého dumania skúsila niečo úplne iné a siahla som po Vichy, pretože mal veľmi dobré recenzie.

A prichádzame do sekcie ceruziek ...

Mám novú Hourglass 1.5mm Mechanical Gel Eye Liner, tú čiernu milujem - najlepšia linka na svete a teraz majú už aj farebné a mne sa zapáčila modrá - Ocean Floor.

Rozhodla som sa skúsiť používať kontúrku, doteraz som to nepovažovala za podstatné, ale zrazu mi prišlo, že to môže robiť celkom veľký rozdiel. Tak som rovno nakúpila tri rôzne, nech mám, čo skúšať - Bobbi Brown Lip Pencil, Bourjois Levres Contour Edition a Gosh Velvet Touch Lipliner. Uvidíme, ako mi to pôjde, pretože nemám s kontúrkami vôbec prax.

Testujem rôzne hubky na makeup, tieto sú Ebeline z DM, tvarom pripomínajú BeautyBlender, len za zlomkovú cenu. Majú aj takéto malé, ktoré sú skvelé na korektor.

bareMinerals GEN NUDE Radiant Lipstick z rovnakej kolekcie nude rúžov ako matný rúž vyššie, ale tento je krémový, skoro ako balzam na pery, zároveň však má užasnú pigmentáciu, absolútne geniálny.

Tarte tarteistPRO - paletka očných tieňov, po ktorej som poškuľovala odkedy ju uviedli na trh. Tarte je skvelá vegánska značka, ktorá má úplne úžasné produkty, už mám od nich tartelette Amazonian clay matte palette, ktorá je skvelá a už sa teším ako sa budem hrať s touto.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara - túto maskaru, som chcela už dlho vyskúšať, mala by robiť všetko a vyčariť úžasné riasy.

Too Faced Better Than Sex Mascara - toto je najpredávanejšia maskara na americkej Sephore, aj keď mňa vždy odrádzal ten názov, je podľa mňa hrozný, ale povedala som si, že jej dám šancu, keď je taká populárna.

Filorga Sleep Recover - nejak sa mi minuli všetky olejčeky a krémiky na noc a túto Filorgu som mala v hľadáčiku už dlhšie. Zatiaľ som bola so všetkými ich produktmi veľmi spokojná - očný krém FILORGA Optim-Eyes bol exceletný a sérum s vitamínom C Filorga C-Recovery sérum mala skvelé výsledky.



#plet #make-up #co-prave-testujem #Loreal #Gosh #bareMinerals #Essie #Vichy #Hourglass #Bourjois #Bobbi-Brown #Tarte #Too-Faced #Filorga

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com