benefit BADgal Bang Mascara

16.04.2019 08:00


Čo sľubuje? 36 hodinová extra objemová maskara vytvorí riasy ako z iného sveta bez toho, aby ich zaťažovala a tiež bez drolenia a otláčania. Vysoko inovatívna receptúra a kefka spoločne vytvoria extra objem a riasy natočia. Obashuju aero-častive využívané vo vesmírných technológiách. Receptúra tejto maskary odoláva gravitácii a tak vytvorí extrémny objem bez zaťaženia rias. Kefka s názvom Big Slimpact pohodlne pokryje každú riasu, je navrhnutá tak, aby ľahko dosiahla od korienkov po končeky a do každého kútika.



Objem: 3 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 3 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: u mňa čistá katastorfa, neskutočne sa mi otláča a už po hodine mám statočné pandie oči, u mňa evidentne vesmírna technológia nefunguje.

Kefka: Silikónová, veľmi ohybná a pomerne veľká, pre mňa by mohla byť menšia.




Celkové hodnotenie: Ja som nemala veľké očakávania, už v minulosti som mala they're real! a vôbec som nebola nadšená. BADgal Bang som si kúpila len preto, že s kúpou nejakého benefit produktu bola šanca vyhrať diamantový náhrdelní a pamätala som si, že tak asi rok dozadu spravili tejto maskare obrovské promo, tak snáď že bude dobrá. No celé zle, mne sa neskutočne otláča, v zásade mi nevyhovuje ani tá kefka a tiež vôbec nemám pocit, že by robila až taký super objem, dokonca mi niekedy riasy zlepuje, lebo je príliš mokrá. V prvom momente sú tie riasy aj celkom pekné, ale zase nič výnimočné, najväčší problém je, že sa veľmi rýchlo začne fakt strašne otláčať a tým pádom je pre mňa nepoužiteľná. Náhrdelník som nevyhrala, takže to boli vyhodené peniaze. Ak by ste chceli vyskúšať, tak ju kúpite napríklad na Lookfantastic.com, alebo na CultBeauty.co.uk, tam majú aj mini cestovnú verziu.



#make-up #maskara #Benefit

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com