Lisa Eldridge Kitten Lash Mascara

23.07.2024 18:00


Čo sľubuje Kitten Lash Mascara?

Liftingová, definujúca maskara pre nadýchané, vejárovité riasy. Kitten Lash Mascara s ľahučkým zložením, dodá ľahké, mäkké a pružné mihálnice. Zloženie, ktoré ľahko obaľuje a predlžuje každú riasu a vďaka ktorému, môžete mať mihálnice od krásne definovaných až po prirodzene plné a nadýchané, podľa toho, aký výsledok si prajete.

Mascara Kitten Lash má skutočne ľahké zloženie, ktoré zaisťuje ľahké, mäkké a pružné riasy. Vzorec, ktorý hladko pokryje a natiahne každú riasu, vám umožní vybudovať váš vzhľad od krásne definovaného až po prirodzene plný a nadýchaný – v závislosti od požadovaného výsledku.

Dlhotrvácna, neotláča sa a vodeodolná. Mikro štetinky nevynachajú žiadnu mihálnicu - ani baby mihálnice - definujú a oddeľujú každú mihálnicu od korienka po konček.

Ok, ten preklad je trošku kostrbatý, asi, ale teda mala by to byť celkom revolučná maskara.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 4 z 5



Farba: čierna

Trvácnosť: drží, ale nie je to úplne tubing, takže mne sa občas máličko otlačí.

Kefka: silikónová, mäkká a ohybná, s hustými jemnými štetinkami, ktoré dobre zachytávajú mihálnice, jemne ohnutá.




Celkový dojem: Môj prvý dojem bolo celkom sklamanie, nič výnimočné. Aj keď v zložení sú ingrediencie vďaka, ktorým by to mohla byť tubing maskara, v skutočnosti je to mix. Takže sa minimálne otláča, respketíve vôbec neotláča, ale zároveň nejde dolu len vodou, celkom sa narobíte s odličovačom, čo je u mňa mínus, ale dá sa to prežiť. Toto je jedna z tých maskár, ktorá potrebuje trochu zabehnúť, vlastne asi vyschnúť. Po pár týždňoch som s ňou začala byť viac spokojná, ale pomohlo asi aj to, že zaučínkovalo sérum na mihálnice, takže som ich mala dlhšie a lepšie som videla efekt. Čo zase ale znamená, že nie je veľmi predlžujúca. Akože je to taký zmätočný dojem, nie je zlá, zároveň by som čakala niečo viac. Robí naozaj krásne nadýchané pružné mihálnice, kefka je tiež fajn... Proste celé fajn, akurát, že ja si ju netúžim kúpiť znova, ale podľa mňa si nájde veľa verných, lebo fajn. Kúpite na lisaeldridge.com alebo na SpaceNK.com.

PS:Fotky sú zo zimy, preto ten nesúlad oblečenia a počasia :D




#maskara #Lisa-Eldridge #make-up #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com