Summer Fridays Sheer Skin Tint

08.08.2023 08:00


Na toto sa tak často pýtate, že ste ma vlastne donútili napísať recenziu :D Ak chcete vidieť ako vyzerá v akcii, tak si pozrite toto reels na Instagrame. Summer Fridays sa stala jednou z mojich naj značiek, mám vyskúšané takmer všetko a všetko je super. Je to celkom haluz, lebo ich úplne prvý produkt - Jet Lag maska, sa mi až tak veľmi nepáčil, ale odvtedy zmenili aj ten a teraz je super. Všetko je super, ich céčko je úplne božské a takisto očný krém… očný kréma teraz budú mať nový krém, už si brúsim zuby, že ho kúpim aj s tým retinolom na jeseň ;).



Ale poďme k Sheer Skin Tint. Ja som čakala niečo ako Kosas olej, ale toto je oveľa lepšie. Menej mastné a olejovité, zato stále príjemne zvláčňujúce a hydratačné. Nie je to make-up, je to naozaj len tint, čo sa dá asi najlepšie preložiť ako nádych farby a presne to to je. Jemne to pleť zjednotí, zakryje malé nedokonalosti, zjemní póry, zároveň pleť hydratuje a vyživuje, ale na akékoľvek väčšie nedokonalosti budete potrebovať korektor. Mne sa na ňon najviac páči ten efekt nahej pleti, ale zároveň jej dodá zdravý lesk a šťavu, takže pôsobí veľmi pekne a oddýchnuto.



Sheer Skin Tint má v sebe ešte bonus, že sa o pleť aj celkom stará. Obsahuje nasledovné ingrediencie:

Centella Asiatica látka bohatá na antioxidanty, pomáha pleť upokojovať a redukuje začervenanie.

Zmes humektantov - teda hlavne glycerínu a kyseliny hyalurónovej pomáha pleť hydratovať a udržiavať kožnú bariéru.

Zmes emolientov - konkrétne skvalán, vitamín E, svetlicový a avokádový olej, pomáhajú pleť zvláčňovať a udržať v nej hydratáciu. A tiež zabezpečujú, že má tint veľmi príjemnú konzistenciu.

Okrem toho v zložení nájdete aj niacinamide a výťažok zo zeleného čaju.




Na výber je 10 odtieňov, sú celkom dobre popísané a nafotené, takže sa ľahko vyberá aj cez net, ale hlavne, keďže to krytie je ľahké, tak keď sa úplne netrafíte vôbec to nevadí. Plus tie odtiene sú prispôsobivé. Ja mám odtieň 2.

Konzistencia je pomerne tekutá, ale dobre sa s ňou pracuje, keďže sa vďaka tomu ľahko rozotiera. Je bez parfumácie a v zásade aj úplne bez vône. Pocitovo naozaj nie je mastná, ako keby taký ľahší krém, len teda oproti krému obsahuje pomerne dosť pigmentov. Výdrž je úmerná krytiu a konzistencii, takých 6 hodín, viac vydrží, keď použijete korektor na niektoré miesta a dobre zapúdrujete. Prvá foto je bez tintu a druhá s tintom.




Inak sa veľmi dobre vrství a kombinuje, jediné, čo môže robiť problém, keď pod neho dáte niečo veľmi silikónové, tak vám to môže zožmolkovať. Ja ho nanášam prstami, určite sa dá aj štetcom alebo hubkou, ale príde mi to zbytočné. To nanášenie je veľmi rýchle a jednoduché a veľmi sa s tým nenarobíte. Toto je inak napríklad niečo, čo by som kúpila dcére v tínedžerskom veku, ktorá sa chce začať maľovať.




Obal je plastová fľaštička, z ktorej produkt vytláčate cez sosáčik. Je veľmi fajn a praktická a nejak sa nešpiní ani nevyteká. Objem je 30 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Za mňa naozaj skvelá vec, robí dokonalý efekt nahej pleti, ktorá vlastne nie je nahá. Ak chcete nahý make-up, rýchle líčenie a nepotrpíte si, prípadne nepotrebujete vysoké krytie, tak určite vyskúšajte. Summer Fridays Sheer Skin Tint kúpite napríklad na cultbeauty.com a SpaceNK.com.

PS: Na cultbeauty.com majú teraz v zľave ich retinol a akciu, že k nákupu Summer Fridays produktov nad 60 Eur dostanete balzam na pery grátis.




#plet #makeup #Summer-Fridays #make-up

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com