Summer Fridays Light Aura Vitamin C + Peptide Eye Cream

11.10.2022 08:00


Summer Fridays uviedli tento očný krém na trh v januári a už podľa popisu znel úžasne, tak úžasne, že sa neskutočne rýchlo vypredal a ja som ho vtedy nestihla kúpiť :D. Potom som si ho teda vyčíhala a o pár týždňov už bol doma a nesklamal, za mňa je to úplne dokonalý očný krém.



V opises majú, že tento Light Aura očný krém, tak sa volá, je ako lúč slnka pod vaše oči, v slovenčine to znie trochu stupídne, ale nevadí. Fór je v tom, že to sedí, tento krém je naozaj super rozjasňujúci a má v sebe aj úžasnú zmes účinných látok, ktoré pomáhajú takmer so všetkým, kruhmi, opuchmi, pevnosťou aj vráskami.

Kľúčové ingrediencie sú:

Vitamín C, ktorý je môj absolútny hrdina v očných krémoch a na kruhy pod očami z nevyspatia u mňa funguje najlepšie. Rozjasňuje, ale tiež pomáha so spevňovaním pleti a chráni pomocou antioxidantov pred voľnými radikálmi.

Acetyl Hexapeptide-8 je peptid, ktorý vyhládza vrásky, spevňuje pleť a podporuje tvorbu kolagénu.

Kofeín pomáha redukovať opuchy a celkovo energizuje očné okolie.

Allantoin a vitamín E pleť upokojujú a vyživujú. Je tam tiež výživné bambucké maslo, niacinamide, hydratačná kyselina hyalurónová, avokádový olej, extrakt z papáje, kurkuma… A nakoniec sú v ňom jemné prírodné trblietky, ktoré instantne očné okolia rozjasnia. Toto samozrejme nemusí vyhovovať každému a na noc je to tak trochu zbytočné, ale je to veľmi jemné a robí to naozaj pekný efekt. Celkovo je to podľa mňa ideálna zmes účinných látok do očného krému.



Ligth Aura má takú hutnejšiiu konzistenciu, ale napriek tomu sa úplne ľahko rozotiera a hneď sa vpije. Tento očný krém je vhodný pre všetky typy pleti, používať ho môžete ráno aj večer a stačí ho naozaj trošička. Stačí ho jemne vklepkať na vyčistenú pleť, nie na pohyblivé viečko. Perfektne funguje aj pod make-up, pretože vytvára dokonalú rozjasnenú bázu.



Obal je téglik a priznám sa, že mám radšej očné krémy v téglikoch ako obaly s pumpičkami, takže mi to vyhovuje. Je sklenený a na túto konzistenciu je to najlepšia voľba, takže sa dobre naberá. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Objem je 15 ml, ale vďaka hustejšie konzistencii vydrží veľmi dlho, lebo stačí naozaj máličko.



Tento krém je absolútne úžasný, dokonca prekonal zatiaľ môj najobľúbenejší očný krém s vitamínom C od Drunk Elephant. Za mňa naozaj top, ak hľadáte komplexný a nadupaný účinný krém, tak tento naozaj stojí za vyskúšanie. Kúpite ho na cultbeauty.com alebo SpaceNK.com

PS: Hlboké vrásky, genetické kruhy pod očami, vačky a podobné neduhy nezmizíkuje žiadny krém, môže ich trochu zmierniť. Ak vás trápi niečo takéto, tak odporúčam návštevu dermatológa alebo plastického chirurga.






#plet #ocny-krem #Summer-Fridays

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com