Summer Fridays CC Me Serum

27.09.2022 11:00


Ďalší produkt, na ktorý sa chystám napísať recenziu už mesiace, ako na ten predchádzajúci. Tiež už som na druhej fľaške a už ju stihli zmeniť. Za mňa je CC Me Serum od Summer Fridays spolu s céčkom od Pestle&Mortar najlepšie céčkové sérum. Inak pripravte sa na veľa Summer Fridays recenzií, lebo za ten čas, čo som nemala kapacitu písať recenzie, som si veľa ich produktov veľmi obľúbila :D



Myslím, že už som to niekde písala, ale po Jet Lag maske som bola k Summer Fridays produktom dosť skeptická a trvalo mi dlhšie ich vyskúšať, ale musím povedať, že zatiaľ všetko, čo som skúsila je top a ešte aj tú Jet Lag masku vylepšili. Ale poďme teda na toto skvelé sérum.

Čo ma najviac fascinuje na tomto sére je super ľahká, takmer až vodová konzistencia, ktorá je nesmierne príjemná a fajn sa vpije. Najzaujímavejšie na tom je, že sérum je takéto ľahučké a zároveň super nadupané ingrediencami. Tie kľúčové sú nasledovné:

3-O-Ethyl Ascorbic Acid, čo je vitamín C, pomáha rozjasniť pleť a poskytuje ochranu antioxidantov.

Ascorbyl Glucoside, tiež vitamín C, zjednocuje tón pleti a podporuje tvorbu kolagénu.

Niacinamide, hej čítate správne, sérum v ktorom je niacinamide s céčkom, tu si predstavte smajlíka, ktorému vybychuje hlava :D, ale toto je pre mňa ten dôvod, prečo je toto sérum top, niacinamide s céčkom je geniálna kombinácia. Niacinamide pomáha udržať pleť v rovnováhe a rozjasňovať ju.



Okrem týchto troch kľúčových ingrediencií tam nájdete aj skvalán, glycerín, peptidy, výťažok zo zeleného čaju, orchidey, Ylang Ylang, melónu, sóje, jablka, klinčeka, kávy, jazmínu, čierneho čaju, škorice a tiež vitamín E. Vitamín C je tu na báze vody, ale zároveň sú to stabilnejšie formy, takže vydrží pomerne dlho. Jediné, čomu sa neviem dopátrať, že koľko je tam toho vitamínu C, nie že by to zmenilo môj názor, len by to bolo zaujímavé vedieť.



CC Me Serum je inak vegánske a cruelty free. Vôňu má takú nijakú, možno tam trochu cítim céčko, to je taká jemne kovová vôňa, aj keď niektoré ingrediencie v ňom sú voňavé. Vhodné je pre všetky typy pleti, len ak máte super citlivú pleť, tak by som bola samozrejme opatrnejšia.

Používanie je jednoduché, jednu pumpičku naniesť na vyčistenú pleť, predtým môžete použiť toner a alebo hmlu a potom všetko ostatné, pleťový olej, krém, SPF… Ja ho niekedy kombinujem s pleťovým olejom, niekedy si pred ním nanesiem ešte hydratačné sérum s kyselinou hyalurónovou, ale dosť často mi stačí samotné CC Me plus hydratačný krém na vrch. Používať ho môžete ráno aj večer. Vzhľadom na to, ako je nadupané aktívnymi látkami, tak už ho nezvyknem kombinovať s niečím ďalším ako kyseliny, retinol a podobne.



Oproti fotkám obal zmenili, teraz je taký ako má ich hydratačné sérum, čo si myslím, že je lepšie, takže teraz má fajn pumpičku aj vrchnák. Obal je inak plastový, objem 30 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov. Ale teda ku koncu už mení trochu farbu, trošku stmavne, takže to znamená, že to céčko úplne tých 12 mesiacov nevydrží. Ale zase je také dobré, že ho ľahko miniete do 6 mesiacov a to vydrží v pohode.

Za mňa je toto naozaj top sérum, ľahká príjemná konzistencia, geniálny výsledok v podobe rozjasnenej pleti, to céčko v ňom je naozaj super a kombinácia s niacinamidom ho robí turbo účinné. Dosť často býva vypredané, ale kúpite ho napríklad na cultbeauty.com alebo SpaceNK.com.




#serum #plet #vitamin-C #Summer-Fridays

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com