Moje najobľúbenejšie odličovacie a čistiace produkty

02.07.2016 08:00


Myslím, že som našla dokonalú kombináciu odličovacích a čistiacich produktov. Vôbec nemám v poslednej dobe chuť skúšať nejaké nové, aj keď jeden nikdy neviem a môže chytiť kedykoľvek záchvat. Ale v poslednej dobe, ak skúšam nieoč nové tak len s tým, že či to náhodou nie je lepšie ako to čo mám. Nikdy to tak ale nie je a potom na to sadá prach v kúpeľni. Ale späť k môjmu terajšiemu čistiacemu režimu.

Každý z týchto produktov používam inak. Večer je to hlavne o dokonalom odlíčení a vyčistení pleti. Ako prvý používam Dermacol Hyaluron Wash Cream, ktorý je môj posledný objev. Tento krém používam na odlíčenie, na to je úplne dokonalý. Je to hustý ale ľahký krém plný hydratačných zložiek. Perfektne rozpustí všetok makeup bez toho, aby pokožku vysušil, alebo spôsobil akýkoľvek diskomfort. Pleť ostane čistá a vláčna. Tento odličovač je lacný a efektívny, vidím to tak, že si budem z každej návštevy doma nosiť zásobu. Na odličovanie, že sa podľa mňa neoplatí plytvať drahými produktmi, pretože sa ich drahé zložky do pleti aj tak nedostanú ak musia najprv rozpustiť makeup. Preto vždy pleti dopraje večer ešte jedno čistenie niečím špeciálnejším a výžívnejším.

Väčšinou je to Emma Hardie balzam, ktorý pleť dokonale dočistí, vyživí a hydratuje, takže ostane jemná a vláčna, dokonale pripravená na nočné sérum. Pri čistení s Emma Hardie balzamom si doprajem aj masáž tváre, len pár minút, ale pleť sa prekrví a svaly uvoľnia. A keďže Emma Hardie veľmi príjemne vonia, tak je to veľmi relaxačná procedúra pred spaním. Tohto balzamu stačí na jedno použitie iba trocha, približne veľkosť lieskovca, takže vydrží naozaj dlho, aj keď je to drahší produkt. Navyše je to multifunkčný balzam a skvele funguje aj ako hydratačná maska, môže sa dokonca nechať na tvári aj cez noc, pleť úžasne hydratuje, rozžiari a zjemní.

Ráno sa už nepotrebujem odlíčiť, ale stále potrebujem pleť zbaviť zvyškov nočnej starostlivosti a potu. Na ranné čistenie uprednostňujem niečo osviežujúce, rýchle, ale zároveň vyživujúce. Už viac rok ráno používam takmer výhradne Oskia Renaissance Cleansing Gel, niekedy ho používam večer na druhé čistenie, ale to len občas. Oskia Renaissance Cleansing Gel je ľahký gél, ktorý sa másažou zmení na olej, takže moje ranné čistenie je tiež spojené s masážou. Obsahuje množstvo vitamínov, minerálov, proteínov a lipidov. Má jemné exfoliačné účinky vďaka obsahu enzýmov z tekvice. Pleť jemne vyčistí, vyživí, rozjasní a dokonale prípraví na deň, tiež ju pomáha chrániť pred vonkajšími vplyvmi. Navyše príjemne vonia po kamilkách a ružiach a má veselú ružovú farbu, čo viac môže ráno človek chcieť. Momentálne mám už tretiu flašku, takže nevydrží až tak dlho ako Emma Hardie, ale zato je lacnejší. Určite je škoda ním plytvať na odličovanie, ale každému vyhovuje niečo iné a pleti tým určite neublížite.

Tieto produkty sú aktuálne moja čistiaca a odličovacia top 3 a určite sa oplatia vyskúšať. Ak hľadáte dokonalý odličovač určite vyskúšajte Dermacol, ktorý kúpite tu, alebo v Dermacol obchode v Auparku v Bratislave. Ak chcete pleti dopriať niečo extra Emma Hardia (kúpite na feelunique.com) aj Oskia (kúpite na beautybay.com) sú perfektná voľba, ktorú podľa mňa naoľutujete.



#plet #odlicovanie #cistenie-pleti #odlicovaci-balzam #odlicovaci-krem #cistiaci-gel #Emma-Hardie #Oskia #Dermacol

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com