Doctrine Divinity Cleansing Balm

15.08.2024 08:00


Doctrine príbeh, lebo toto je naozaj príbeh. Poznám z predchádzajúcich spoluprác jedného z troch zakladateľov značky a teda všetci traja sú kozmetický nadšenci s obrovskou vášňou a ja im nesmierne držím palce. Čo je skvelé tak jeden zo zakladateľov je chemik so špecializáciu na kozmetiku a za posledné roky sa mi potvrdilo, že značky, ktoré zakladajú priamo kozmetický chemici sú tie najlepšie, lebo títo ľudia kozmetike naozaj rozumejú.



Ale späť k príbehu, Doctrine vypustili do sveta v januári 2024 a napísali mi, keďže ma poznali, či by som ich nechcela vyskúšať, čomu som samozrejme povedala áno, pretože vyskúšať novú kozmetiku, to si ja nikdy nenechám ujsť. Zároveň si mi hlavou prebehlo, že hmm čistiaci balzam a olejové sérum s vitamín C, nič moc originálne, takých produktov sú mraky, ale veď dobre vyskúšam a uvidím.



Och joj, ako som ja bola mimo, že nič moc originálne :D, mne ustrelilo dekel po prvom použití balzamu a totálne som prepadla Doctrine, presvedčila, že ich budem predávať na Slovensku, aby ste si ich vedeli ľahšie objednať.



Divinity Cleansing Balm naozaj musíte vyskúšať, okrem toho, že je úžasne modrý, je do čistiaci/odličovací balzam s tou najdokonalejšou textúrou na svete. Je hodvábne jemný, premení sa na ľahučký olej a potom po pridaní vody na ľahké mlieko.

Rozpúšťa make-up, SPF a nečistoty s ľahkosťou, pričom zanecháva pokožku jemnú, pružnú, ale nikdy vysušenú. Nezanecháva mastný film, vďaka čomu je vaša pleť hydratovaná a svieža a dokonale pripravená na ďalšiu starostlivosť. Pleť vďaka aj ingredienciám aj upokojuje a ukľudňuje.

Kľúčové ingrediencie sú

Hroznový olej, ktorý pleť vyhládza, upokojuje, obsahuje antioxidanty, ktoré pleť chránia a pomáha obnovovať kožnú bariéru

Spirulina zjednocuje tón pleti, obsahuje antioxidanty, ktoré pleť chránia a má prirodzené antimikrobiálne vlastnosti, vďaka čomu pomáha bojovať proti akné.

Rebríček má prirodzené antimikrobiálne vlastnosti, vďaka čomu pomáha bojovať proti akné, pomáha vybalansovať mastnú pleť a obsahuje antioxidanty, ktoré pleť chránia.

Balzam má veľmi príjemnú upokojujúce vôňu, ktorá ale nie je silná a neostáva na pleti. Cítiť tam levanduľu, rebríček, pomaranč a neroli.



Divinity Cleansing Balm je vhodný pre všetky typy pleti, dokonale čistí a odličuje, môžete ho použiť aj dvakrát po sebe na dvojité čistenie, ale super je aj na ráno a dá sa použiť aj ako maska. Používanie je jednoduché naneste malé množstvo, dobre rozmasírujte, tým balzam premeníte na ľahký olej a zmyte vodou, prípadne uteráčikom. Voda balzam premení na mlieko a je úplne jedno, či použijete teplú alebo vlažnú vodu, ide úplne ľahko dole a nezanecháva mastný film.



Obal je sklenený téglik a krabička, v ktorej je zabalený, je kompostovateľná, objem je 100ml. Po otvorený ho treba spotrebovať do 12 mesiacov.

Doctrine Divinity Cleansing Balm je u mňa na prvom mieste v kategórii čistiacich balzamov. Neverila by som, že toto niekedy poviem, ale proste prevalcoval aj Emmu Hardie a tú som teda milovala až za hrob, aj Erase od Pestle&Mortar. Obidva spomenuté sú skvelé, ale Doctrine je proste iná liga, naozaj musíte vyskúšať, aby ste pochopili. O to viac sa teším, že je aj na mojom e-shope skinov.sk, momentálne ho dokonca viete kúpiť so zľavou 20% ak použijete kód DOCTRINE a čoskoro bude aj menšie testovacie balenie. Tiež ho viete kúpiť priamo na doctrineskincare.com.




#plet #cistiaci-balzam #cistenie-pleti #odlicovanie #Doctrine

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com