Pestle&Mortar Erase Balm Cleanser

26.10.2022 18:00


Túto recenziu sa chystám napísať už dva týždne, ale včera ma prekvapil kuriér s balíčkom od Pestle&Mortar a tým ma ju konečne donútil napísať. Na Erase odličovací balzam už na blogu recenzia je, stará skoro tri roky, vtedy prišli s čistiacim systémom, ktorý zahŕňa odličovací balzam Erase a čistiaci gél Renew. Oba som si odvtedy kúpila opakovane, ale zatiaľ, čo Renew bol okamžitá láska, Erase bol vtedy taký, že fajn, ale Emma Hardie je stále pre mňa top, lenže mám pocit, že ho vylepšili a toto posledné balenie si fakt užívam.



Tú starú recenziu nájdete tu, hahaha, práve som si ju prečítala a na konci som napísala, že by som chcela, aby spravili očný krém … A viete, čo? Oni ho spravili a je to jeden z najlepších očných krémov, čo poznám, recenzia je tu. Možno tie moje recenzie takto čarovne fungujú a keď napíšem nakoniec, čo si prajem, tak to príde :D

Ok, ale späť k balzamu, mala som pocit, že ho vylepšili, ale teraz si čítam na ich stránke, že nie, že len som tentokrát dostala inú konzistenciu. Totiž tento balzam obsahuje len prírodné ingrediencie, vyrábajú ho len v malých dávkach a jeho konzistencia býva rôzna, v závislosti od nálady balzamu. Niekedy je super homogénna, hodvábne hladká a inokedy taká akokeby zrniečková, ale stále je rovnako superefektívny a príjemne hydratačný. No a mne sa teda naposledy dostala tá super hodvábna homogénna konzistencia, z ktorej som nadšená, ale začiatkom júla som otvorila cestovné balenie, keďže sme boli v Bratislave a to bolo zrniečkové, ale stále rovnako super.



Čo sa týka zloženia, tak kľúčová ingrediencia je olej z hroznových jadierok, ktorý pleť skvele zvláčňuje a zároveň pomáha zmierňovať jazvy a vrásky. Okrem toho obsahuje slnečnicový olej, levanduľový olej, tekvicový olej, mokraďkový olej a olej z jadierok opuncie, všetko výživné oleje, ktoré napomáhajú obnove pleťových buniek, bojujú proti voľným radikálom a pomáhajú pleti udržať hydratáciu. A tiež obsahuje vitamín E, čo je skvelý antioxidant.



Aj keď konzistencia sa môže meniť, po nanesení na pleť je vždy rovnaká, premení sa na skvelý olej, nie extrémne mastný, ktorý vašu pleť dokonale odlíči. Použitie je jednoduché, naniesť približne množstvo lieskového orieška na suchú pleť, poriadne premasírovať a tým rozpustiť všetko make-up a SPF a zmyť uteráčikom namočeným v teplej vode. Ideálny je na odličovanie, ale môžete ho používať aj na druhé čistenie, v tom sa inak môj názor zmenil, v minulosti som ho viac používala na druhé čistenie, teraz na odličovanie. Skvelé na ňom je, že pleť dokonale zbaví nečistôt a make-up, ale zároveň ju zvláčňuje a hydratuje.



Vhodný je pre všetky typy pleti, okrem extra citlivej, keďže obsahuje aj esenciálne oleje, vonia veľmi jemne levanduľovo a citrusovo, je to taká jemná čistá vôňa, niečo ako čisto vypraté prádlo a mne sa veľmi páči aje príjemne relaxačná na večer. Obal je téglik, veľmi elegantný inak, majú ho v 100 ml verzii, alebo v 50 ml spolu aj s čistiacim gélom, čo je skvelé balenie na cestovanie. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Takže, ak hľadáte dobrý odličovací balzam a Emma Hardie je príliš voňavá a mastná, tak Erase od Pestle&Mortar sa vám bude pačíť. Musím sa priznať, že som od tehotenstva a extra v tehotenstve bola citlivá na silné vône a myslím, že vďaka tomu Erase zosadil Emmu u mňa z trónu a Erase je naozaj skvelý odličovací balzam, ktorý sa jej vyrovná. Pestle&Mortar mi s novým balením poslal aj zľavový kód pre vás 15% zľavu, ak zadáte pri nákupe na pestleandmortar.com kód Erase15, platí len na nákup Erase Balm Cleanser. A určite skúste aj ďalšie ich produkty, napríklad Pure Hyaluronic Serum, alebo nové sérum s vitamínom C, všetky sú výborné a ja na nich nedám dopustiť.

Pestle&Mortar Erase Balm Cleanser na fotkách som si kúpila sama, včerajší balíček bol PR darček.

PS: Skoro som zabudla napísať, čo si prajem ... prajem si očkovanie proti korona vírusu a ak je to príliš ťažké na magické schopnosti tejto recenzie, tak SPF od Pestle&Mortar :D


Update 12.10.2022

Erase dostal malé vylepšenia, prvé je obal, ktorý je teraz sklenený a preto lepšie recyklovateľný a skladnejší. Tiež trochu vylepšili formulu, teraz je úplne dokonalá, pridali skvalán a kandelilový vosk, takže teraz úplne hladká a dokonale maslová a úplne ľahúčko sa rozpúšťa na pleti. Stále jemne levanduľovo relaxačne vonia. Celkovo stále skvelý odličovací balzam len trošku vylepšený ;) Ak by ste chceli vidieť tú užasnú konzistenciu, tak kliknite sem.






#plet #odlicovanie #PestleandMortar #cistenie-pleti #odlicovaci-balzam

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com