Kevyn Aucoin The Volume Mascara

14.06.2018 08:00


Čo sľubuje? Inovatívna maskara s tubing technológiou vytvorená pôvodne Kevynom Aucoinom (už je mŕtvy, keby vás to zaujímalo), ktorá dodá riasam objem a predĺženie, výsledok je prirodzený a vydrží celý deň.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: dokonalá, pokiaľ si veľmi nenamočíte oči, teda že by ste si ponorili hlavu pod vody, strašne zmokli, niekto vás olial vedrom vody, alebo extrémne plakali, inak drží ako pribitá, ale v spomínaných prípadoch nebudete mať okolo očí čmuhy, len maskara trochu opadá v takých kúskoch, takže keď ich dáte preč budete vyzerať v pohode a preč idú ľahko.

Kefka: štetinková, úzka a celkom malá, štetinky sú zatočené do takej špirály a nie sú dlhé, nie je to štandardná kefka, dokonca by som povedala, že je to taký hybri medzi kefkou a hrebienkom, ale funguje skvele



Celkové hodnotenie: Túto maskararu som si zamilovala, najviac mi pripomína tú moju prvú legendárnu maskaru s tubing technológiou, ktorú Armani prestal robiť. Kefka je celkom špecifická, ale maximálne mi vyhovuje, veľmi dobre sa s ňou pracuje. Farba je intezívna, ale hlavne vôbec sa neotláča a neopadáva a vydrží vám dokonalá celý deň. Ja by som ju síce nenazvala volume - objemovou, skôr je podľa mňa predlžujúca, ale robí pekné a prirodzené riasy. Žiadny dramatický efekt, ale sú dlhšie, naozaj veľmi dobre predlžuje a výraznejšie. Skvelý je aj ten obal, veľmi tenký a elegantný, kovový, nesmierne spratný, nezaberá takmer žiadne miesto. Má takú jedinú chybičku, to ani nie je chybička skôr také upozornenie, keď vám začne zlepovať riasy a budete mať pocit, že už to nie je to, čo na začiatku, treba vyčistiť kefku. Proste zotrieť všetku tú nahromadenú farbu, respektíve v tom prípade vlákna z kefky vreckovkou a bude zase skvele fungovať. Kevyn Aucoin The Volume Mascara kúpite na cultbeauty.co.uk.

Ďalšie maskary s tubing technológiou nájdete tu.



#make-up #maskara #Kevyn-Aucoin #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com