Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara

08.06.2021 08:00


Čo sľubuje? Preklad :D Kľúč k efektu umelých rias bez ich zaťaženia a zničenia jemných vlasov . Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara dosiahne realistické a zároveň ultra impresívne a definovanie a vytočenie.


Porovnanie kefiek maskár od Hourglass, vľavo Caution, vpravo Unlocked.

Objem: 4 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 5 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: dokonalá, alebo teda predstavte si, že to vyslovujem takto :D DO-KO-NA-LÁ. Nie vážne, super drží, pokiaľ sa extrémne nespotím, alebo veľa neplačem a napriek tomu ide ľahko zmyť teplou vodou.

Kefka: silikónová s nie je tvrdá, ale ani mäkká, pre mňa by mohla byť kúsok kratšia a mäkšia, ale v zásade je v pohode a nemám k nej výhrady.




Celkový dojem: Jedna z najlepších tubing maskár, viď video na konci článku, v podstate robí to, čo hovorí odsek čo sľubuje. Pekné, ale prirodzené riasy, super vytočenie a predĺženie, drží perfektne, ľahko sa zmýva dobre sa nanáša... Za mňa má proste všetko, čo má mať dokonalá tubing maskara, takže, ak naď ňou romzýšľate, určite odporúčam, mňa čaká doma už druhé balenie. Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara kúpite napríklad na cultbeauty.com, niche-beauty.com alebo feelunique.com





Tie dve posledné fotky sú ešte porovnanie Caution a Unlocked, moje pravé oko je Unlocked a ľavé Caution. Obidve sú výborné, ale dosť odlišné. Caution, komplet recenzia tu, je hybrid, nie je to čistá tubing technológia, preto mne sa trochu občas otláča, ale robí neuveriteľné riasy, dlhé, husté, výrazné, vytočené. Keďže je to hybrid, odličovať musíte klasicky. Na druhej strane Unlocked dáte dolu ľahko teplou vodou, robí pekné prirodzené riasy, jediné, v čom zaostáva oproti Caution je objem, zato lepšie predlžuje podľa mňa. Ale najdôležitejšie na mojich mihálniciach drží ako pribitá, Keď si mám vybrať, tak si vždy vyberiem Unlocked, ale pre ľudí, ktorým sa maskara neotláča je asi lepšia voľba Caution.





#make-up #maskara #Hourglass #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com