Hourglass Caution Extreme Lash Mascara

13.08.2019 08:00


Čo sľubuje? Všetko v jednom, Hourglass Caution Extreme Lash Mascara je maskara, ktorá má riasam dodať nekonečkú dĺžku, intenzívny objem a vytočenie rias až do neba pre extrémne dramatické riasy. Kombinácia inovatívnej 4D Amplifier kefky s formulou, ktorú môžete vrstviť, vytvorí riasy, ktoré sa môžu strčiť oproti klasickým maskarám. Tá posledná veta je moja voľná parafráza uhladenejšieho vyjadrenia Hourglass.





Objem: 5 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 5 z 5

Farba: intezívna čierna



Trvácnosť: skvelá, absolútne minimálne otláčanie, po veľmi dlhom čase, teda napríklad 12 hodinách, trochu opadáva.

Kefka: Klasická štetinková, ale super hustá a skvele formovaná, má užšiu špičku, takže sa dostanete aj k tým najmenším riasam. Je to vlastne kombinácia dvoch kefiek a je to taký relatívne zvláštny nepravidelný tvar, ale nanáša sa s ňou super.




Celkové hodnotenie: Táto maskara je naozaj skvelá, robí neskutočné riasy, zatiaľ žiadna maskara mi nedokázala spraviť také dramatické riasy, ako táto od Hourglass. Minimálne sa otláča, nie je to úplne tubing technológia, ale používa polyméry, tiež však aj mäkké a tvrdé vosky, výsledok je naozaj neskutočný, skoro akokeby ste si nalepili umelé riasy. Jediné, čo mi na nej trošičku vadí, je fakt, že pravidelne treba vyčistiť kefku, odstrániť z nej prebytočnú farbu, lebo inak robí hrudky na mihálniciach, inak je bezchybná. Majú ju aj v malom cestovnom balení, ktoré je síce super na vyskúšanie, ale tým, že má krátku rúčku, tak úplne neoceníte tú skvelú kefku. Kúpite napríklad na feelunique.com, alebo na cultbeauty.co.uk. Pre mňa je toto královná maskár.



#maskara #Hourglass #tubing-maskara #make-up

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com