Chanel Le Volume Stretch De Chanel

09.06.2020 08:00


Čo sľubuje? Naťahovacia formulácia v kombinácii s 3D tlačenou kefkou kompletne deravou pre maximálnu flexibilitu, ktorá pokryje a predĺži mihálnice donekonečna. Štetinky kefky formujú špirálu na zachytenie a predĺženie každej mihálnice s jojobovým extraktom a flexibilným filmom typu latex. Flexibilná formula predlžuje a naťahuje mihálnice donekonečna pre neskutočný efekt otvorených očí a kontrolovaný objem.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: priemerná, závislosti od použitého mejkapu a korektoru. Je to totiž kombinácia voskov a tubing technológie, takže aj sa otláča, aj sa neotláča, ale vďaka tomu, že je to kombinácia oboch technológii, tak robí naozaj dramatické riasy.

Kefka: silikónová s veľmi špecifickým tučným tvarom, je to vlastne niekoľko kefiek otočených do špirály a v strede je diera. Kefka je celkom flexibilná.




Celkový dojem: Ja sa vždy namotám na Chanel novinky, lebo ich maskary som mala veľmi rada, hlavne pokiaľ boli v špecifickom odtieni, mávaly také limitované odtiene typu bordová alebo fialová, takže keď prišli s touto novou maskarou hneď som si pozrela zloženie a veľmi ma potešilo, že je s tubing technológiu. Kefka je pomerne veľká, takže sa mi pri nanášaní dosť otláča, ale robí naozaj pekné riasy a inak sa mi s ňou pracuje dobre. Toto je taký typ maskary, ktorý musíte tak trochu zabehnú, takže na začiatku to nebolo až také dobré. Tým, že to nie je úplne čistá tubing technológia, pretože je to kombinácia kopolyméru a voskov, tak niekedy sa mi otláča a niekedy nie, v závislosti od vlhkosti vzduchu, od použitého make-upu, korektoru a podobne. Je to skvelá maskara, ale nie je úplne neotláčacia. Avšak, to otlačenie nie je nejaké strašné a ľahko to zotriete, nerobí proste tie Panda šmuhy. Nebyť toho, tak je to úplne dokonalá maskara, v zásade som s ňou veľmi spokojná, ale vzhľadom na tú cenovku a fakt, že to nie je maskara, ktorá sa vôbec neotláča, tak to nie je ideálne. Chanel Le Volume Stretch De Chanel kúpite napríklad na feelunique.com.




#make-up #Chanel #maskara #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com