Chanel Les Beiges Bronzing Cream

07.09.2023 08:00


Chanel Les Beiges Bronzing Cream je už za tie roky legenda, bol to jeden z prvých bronzrov tohto typu na trhu a ja som ho chcela vysúšať už roky, ale najprv mali len tmavšie odtiene. Vlastne prišiel na trh vtedy, keď vypustili Les Beiges a púder aj make-up som vtedy vyskúšala, ale to sú už naozaj roky :D aj to na tej recenzii vidno :D. No a bronzer som vyskúšala až teraz, keď spravili aj svetlejší odtieň. Teraz dokonca majú aj polovičné cestovné balenie, ktoré je o niečo lacnejšie.



Ja mám teda odtieň 390 Soleil Tan Bronze, je dostatočne svetlý, ale to skôr teplejší odtieň, jemne hrá do oranžova, ja mám radšej, keď hrá bronzer do ružova, vyzerá to na mne prirodzenejšie. Na tomto bronzri je výnimočná konzistencia, je to gél krém, ktorý je úplne ľahučký, na pleti ho necítite. Finiš je zamatový, ale zároveň jemne rozjasňujúci, keďže obsahuje jemné trblietky.



Nanášanie je jednoduché a môžete použiť prsty, štetec aj hubky. Roztiera sa veľmi dobre a v zásade sa to s ním nedá pokaziť. Výdrž je taká normálna cca 6-8 hodín. Myslím, že toto je niečo, čo sa bude páčiť aj ľudom s mastnejšou pleťou, keďže nie je lesklý ani mastný, ako bývajú niektoré krémové bronzre.



Obal je plastový s dobrým viečkom. Objem je veľký 30g toto nemáte šancu spotrebovať, pretože ho treba minúť do 12 mesiacov od otvorenia. To by ste sa museli nonstop natierať bronzrom :D



Celkovo je to fajn bronzer a chápem, prečo je to legenda. Ak si chcete dopriať luxus, určite stojí za vyskúšanie, ale zároveň existuje veľa ďalších bronzrov za menej peňazí, ktoré sú rovnako dobré, kuk video nižšie. Chanel Les Beiges Bronzing Cream kúpite napríklad priamo na chanel.com.






#make-up #Chanel #bronzer

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com