Zrkadlenie 30.7.2017

30.07.2017 19:30


Uff, tento mesiac uletel a bol super náročný a bláznivý, niekoľkokrát som si priala, aby už bol august a juchú konečne je skoro august a všetko je už na dobrej ceste.

Úplne prvá vec v júli, z ktorej som bola nadšená, bol tento lak od Dermacolu, recenzia čoskoro. 5 day stay mi poslal Dermacol, ja by som normálne asi po čisto bielom odtieni nesiahla, ale nakoniec to vyzeralo super a úplne najlepšie, naozaj vydržal dokonalý viac ako 5 dní. Dnes som nalakovala nechty ďalším odtieňom, tak som zvedavá, či bude rovnako dobrý, ale ten biely vyzerá naozaj super a je to moja nová obľúbená farba na nechtoch.

Zmrzlina z Koun, táto bola fialková - asi ste si všimli, že vždy, keď som v Bratislave, pokiaľ môžem tak nevynechám Koun, proste mi príde ich zmrzlina fantistická, ale táto bola super špeciálna. Bola to odmena po dlhom a náročnom dni, oslava, že sme všetko zvládli a zaslúžená odmena, dokonalá bodka za únavným dňom. A ešte k tomu bola fialková a ja milujem všetko fialkové, teda čo sa týka chuti - cukríky a podobne - a táto bola neskutočne dobrá.

Tak toto bol jeden z mojich najbláznivejších nápadov za posledných, ani neviem, niekoľko rokov. Nemám takéto veci vo zvyku, ale tentoraz som neodolala, povedala som si, že keď nie teraz, možno už nikdy a tak som strávila niekoľko hodín čakaním v teple a sedením na kamenom podstavci stĺpa Branderburskej brány, až ma z toho bolel zadok, aby som videla princa Williama s Kate, teda hlavne Kate. A videla som ich, aj keď fotky sú úplne na prd. Bolo to celkom rýchle a boli celkom ďaleko odo mňa, ale videla som ich, šialený úsmev na mojej tvári ešte teraz pri spomienke. Ale úprimne som si uvedomila, že by som nechcela byť v ich koži a na ich mieste. Keď tak rozmýšľam dievčatká chcú byť často princeznami, ale asi neexistovala doba, kedy sa naozaj oplatilo byť priceznou.

Najobľúbnejšia dvojka za tento mesiac bronzer bareMinerals Invisible Bronze (viac vo videu tu a lícenka Kevyn Aucoin Celestian Powder v odtieni Starlight.

Testujem nové masky v poslednej dobe - tá čistiaca je do Aesop Primrose Cleansing Masque a tie v sáčikoch sú hydratačné od prírodnej gréckej značky Apivita. Ak budete náhodou na dovolenke v Grécku určite sa na Apivitu pozrite a ešte aj na Korres.

Tak o tomto obede z Fachu som rozmýšľala ešte ďalší týždeň, také dobré to bolo. Už som vo Fachu jedla predtým, ale len nejaký pomazánkový chlebík, ktorý bol celkom dobrý, ale nebola som nejak super unesená, ale tieto kuracie prsia s pečeným karfiolom boli neskutočne dobré. Určite vyskúšajte, ak budete mať možnosť.

Dostala som kvety, len tak, aby som nepindala, vraj. Musím vám sem občas písať výroky môjho manžela, lebo niekedy fakt zabije. Ja som mu teda na oplátku, aby nepindal zase on, upiekla jeho obľúbený punčák.

Vrchol mesiaca z kozmetiky bol pre mňa narodeninový darček, ktorý dorazil v júli od mojich rodičov - štetce Wayne Goss. Tento je 06 Blending Brush na očné tiene. Neuveriteľné sú tieto štetce, určite potrebujem viac.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com