Zrkadlenie 8.7.2018, alebo aj tortúra zvaná EasyJet

08.07.2018 19:00


Uff, posledné zrkadlenie bolo po návrate z dovolenky, ale po uplynulom týždni mám pocit, že potrebujem ísť na dovolenku znova, aj keď asi najradšej teleportom, prosím. Ale poďme poporiadku, čo sa stalo mimo kozmetiky.



Jún bol super, pojedali sme sladkosti, čo sme si doniesli z Nórska, hlavne veľa pelendrekov, ale ten malý modrý neodporúčam to je slaný pelendrek, musela som to vypluť, fakt hnusné. Inak nové zaujímavé chute.

Potom som trochu nakupovala, teda nie trochu, ale trochu dosť, ale sú dva mesiace v roku, kedy to mám dovolené, december a jún. December kvôli Vianociam samozrejme a v júni mám narodeniny. Celkom dobre mi to vyšlo, že každého pol roka môžem byť nákupná maniačka :D Takže v júni som najväčšiu objednávku kozmetiky, hlavne make-upu spravila na niche-beauty.com, čo je nemecký obchod so skvelými a málo dostupnými značkami a hlavne bezproblémov posielajú na Slovensko a nemusíme sa báť brexitu, určite sa tam mrknite, naozaj skvelý výber aj prírodnej kozmetiky a množstvo niche značiek.

Potom som neodolala týmto basic tričkám z grana.com, už som mala doma dve a keďže sú podľa mňa geniálne a boli v zľave, tak som si kúpila ďalšie dve, čím som trhla rekord, lebo nikdy som nemala jednu a tú istú vec v štyroch rôznych farbách, ale tieto tričká sú fakt super. Ani príliš úzke, ani príliš voľné a hlavne neskutočne príjemná bavlna (peruvian pima cotton) a držia tvar.

Samozrejme, že som k narodeninám dostala aj kvety, naozaj krásnu kyticu. Neviem ako to máte vy, ale čím som staršia, tým sú tie kytice väčšie a nie som si úplne istá, že je pozitívne :D

Odkedy mám Mermaid masku od Leahlani, tak na nej strašne ulietavam, je úplne božská a užívam si rôzne kombinácie s inými maskami. Síce nevyzerá úplne vábne, divná zelená farba, ale mám pocit, že s pleťou robí zázraky a už dvakrát sa za posledné týždne dostala na Instagram. Inak Instagram spustil novú funkciu IGTV, je to na také rýchle videá, ale menej otravné ako nátačať stories, keďže sa to dá spraviť v kuse a celkom ma to baví, zatiaľ tam plánujem dávať celkom pravidelne veci, ktoré nie sú úplne na celé youtubové video, malé hauly, rýchle líčenie, alebo rutiny. Takže, ak by ste chceli videá mimo tradičných piatkov a občasnej stredy, tak určite pozrite IGTV.

Objavila som novú značku lakov na nechty - Kure Bazaar, majú neskutočný výber nádherných odtieňov a to najlepšie sú prírodné a netoxické. Na začiatok som si vybrala nude ružovú a červenú, ale už intezívne rozmýšľam nad tým, aké ďalšie farby si kúpim, lebo sú naozaj krásne. Majú ich inak aj na niche-beauty.com.

No a potom prišiel júl a skončila všetka sranda, mala som naplánovanú návštevu Bratislavy, lebo môj brat mal promócie, nezvyknem tu písať také veci, ale toto bol už jednoducho príliš. Niekedy v zime zrušil Raynair linku medzi Bratislavou a Berlínom, pre mňa niečo také, akokeby prestala chodiť 93 v Bratislave, ale čo už, stáva sa, aj keď doteraz to rozhodnutie nechápem, lebo lietadlo bolo vždy plné. Takže najjednoduchšia alternatíva bol easyJet, ktorý lieta do Viedne. Letela som s nimi štyrikrát z toho raz mali meškanie a dvakrát mi zrušili let, takže som sa musela vrátiť domov, lebo najbližšie sa dal prebookovať let až na druhý deň, takmer som nestihla bratovu promóciu. A aby to nebolo také nudné, ich zamestnanci sa občas správali ako debili, inak to povedať neviem, bolo im úplne jedno, že rušia lety a komplikujú ľudom život. Vlastne som nepovedala prečo zrušili za 5 dní 2 lety, ten dôvod je celkom vtipný, zrušili ich, lebo členovia ich posádky dosiahli limit počtu hodín, ktoré môžu lietať. Ja by som pochopila zlé počasie, pokazené lietadlo, ale toto mi príde, že v aesyJete nevedia narátať do 5 a stáva sa im to pravidelne, určite ich neodporúčam, ja osobne s nimi už nikdy nepoletím, to radšej pôjdem peši.

No a na fotke je moja výbava na lietanie, Josh Rosebrook Hydrating Accelerator je geniálny, ale 120 ml je na palubu veľa, musím si zohnať cestovné balenie, ale išiel so mnou aspoň v kufri. Náhrada na palubu bola Omorovicza Queen of Hungary Mist a ešte som si zbalila skvelé hydratačné masky od Apivita.

No a keďže si easyJet povedal, že mi zruší let, tak som zmeškala termín u svojej kaderníčky, ktorá nemala žiadne náhradné, lebo išla na dovolenku. Takže som na poslednú chvíľu a na rýchlo zháňala kaderníctvo v Bratislave a po viac ako 15 rokoch som bola easyJetom prinútená zveriť moje vlasy niekomu inému. Dopadlo to nakoniec veľmi dobre, zachránili ma v Jean Louis David, kde sa nedá objednať, proste tam len prídete a počkáte, mňa na obed vzali hneď. S výsledkom som veľmi spokojná, skvelá koloristka, namiešala mi perfektnú ryšavú a takisto strih, to ma strihala Francúzska, ktorej musela prekladať recepčná, výsledok je super.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com