Zrkadlenie 3.9.2017

03.09.2017 18:00


August bol oveľa hektickejší, ako som čakala. Zase raz sa mi potvrdilo, že keď sa môže niečo skomplikovať (presnejšie dosrať), tak sa to aj skomplikuje. A tak aj bolo a kompletne nám to zrušilo všetky augustové plány, preto sa ani neudialo veľa instagramovateľných vecí. Ale mám aj malé výročie, už je to viac ako rok odkedy robím videá na Youtube, tak si môžete prečítať aj malé zhrnutie toho, čo som za ten rok naučila.

Konečne som sa odhodlala spraviť objednávku na Grana.com, kde majú krásne jednoduché veci zo skvelých materiálov. Prekonala som strach kvôli tomuto úžasnému svetru zo zmesy kašmíru a hodvábu. Haluz je, že ja vlastne nemám pásiky rada, suvisí to s tým, že moja mama mala obdobie, kedy musela kúpiť všetko pásikové a ja som tým nadobudla celkom intezívnu averziu k pásikom. Dosť často mi pásiky ani nepristanú, neviem, čím to je, človek by povedal, že pásiky sú všetky rovnaké, ale tieto boli neodolateľné a našťastie vyzerajú super. Pomaly už bude dostatočne chladno, aby som ich mohla nosiť.

Druhý objav mesiaca je táto španielska značka šperkov - aleyolé. Ich šperky majú krásny jemný moderný dizajn za super ceny. Navyše všetky majú vždy aj v striebornom aj zlatom prevedení, čo je skvelé, pretože v poslednej dobe je celkom problém zohnať striebro, všetko je z ružového zlata. Ja som neodolala dvom retiazkam, ktoré sa dajú nosiť buď spolu alebo samostatne a ešte náušniciam.

Cestovná kozmetika, pokiaľ cestujem na pár dní, tak sa snažím zbaliť len do príručnej batožiny. Naposledy som bola na seba veľmi hrdá, lebo som sa dokázala na 4 dni zbaliť do vaku. To znamená, že kozmetika, pokiaľ je to možné, musí byť buď miniatúrka alebo vzorka. Aj tak vždy ten povolený litrový sáčik do lietadla napchám tak, že ide pomaly prasknúť. Teraz na posledy sa na mne aj smial týpek na bezpečnostnej kontrole, keď porovnal môj sáčik s Viktorovým, v ktorom bol sprej do nosa na alergiu, Detol a malá zubná pasta a v mojom skoro všetko z fotky vyššie.

Objednávka z CultBeauty mi vždy spraví radosť, jeden z najlepších obchodov, čo poznám. Môj wishlist na ich stránke je nekonečné dlhý a oni stále prinášajú nové a nové produkty, takže je stále len dlhší a dlhší.

Keď niečo milujete tak veľmi, že absolútne stratí prehľad o tom koľké balenie už máte. Gél na obočie od Gosh Brown Defining Gel používam už 7 rokov a stále ho nič neprekonalo.

A nakoniec odmena za týždeň, čo som bola sama doma. Samozrejme nejaká kozmetika zo Sephory, plus maskara CoverGirl, ktorá je proste skvelá. Ale najväčšie a najlepšie prekvapenie boli Vickie's Chips Jalapenos, najlepšie pálivé čipsy aké poznám, naposledy som ich mala v roku 2014. Sú super mastné a tak správne pálivé, nedá sa ich zjesť veľa, lebo vám bude zle. V Kanade sú úplne kultové, majú aj veľa rôznych príchutí, kadejaké octové a podobne, ak tam náhodou budete určite vyskúšajte.

A nakoniec čo ma naučil rok na youtube

  • Že vždy niekoho urazím alebo pobúrim nech robím, čo robím.

  • Že ľudia, často krát nepočúvajú a domýšľajú si.

  • Že priveľa hovorím “naozaj, naozaj”, naozaj?!

  • Samozrejme strihať videá.

  • Samozrejme natáčať videá.

  • Nerozprávať na kameru priškrtením divným hlasom, ale prirodzene.

  • Že 24 hodín na rozmyslenie, nie je dobrých len pri tých úžasných lodičkách, čo som minule videla vo výklade, ale aj pri odpovediach na komentáre, týmto by sa inak mohli riadiť všetci, ktorí chcú čokoľvek napísať na internet.

A teraz tie zábavnejšie

  • Že sa moja slovenčina nedá počúvať, vraj jej chýba logika?! Asi si môžem podať ruku s kapitánom Dankom, inak neviem, ako si to mám vyložiť.

  • Že sa na mňa nedá pozerať, lebo príliš rozhadzujem rukami. Úprimne neviem, čo mám na to povedať, ja takto rozprávam od malička. V podstate sú tu dve možnosti, buď si vypnete obraz, keď to neviete vydržať, alebo si ja dám ruky odtať, viac sa mi páči tá prvá ;).

  • Že existuje niečo ako “pozitívny hate”, to keď vás chce niekto zkritizovať, ale akože to myslí v dobrom a väčšinou sa to týka kravín, typu rozhadzovanie rukami …

  • Sebacenzúru, snažím sa rozprávať bez svojho normálne bratislavského prízvuku, viem, že nie všetkým je to príjemné, ale niekedy je to ťažké a taktiež nenadávať, vrátane shit, hovno a do riti. Veľakrát musím vetu zopakovať, keď si uvedomím, čo som naozaj povedala.

  • Nemixovať anglické a pomaly už aj nemecké slovíčka do slovenčiny, pretože moje normálne vyjadrovanie je dosť chaotický mix.

A dnes je vlastne ešte jedno výročie - naše šieste výročie svadby. Mám pocit, že to bolo pred 100 rokmi, tak veľa sme toho zažili za posledných 6 rokov a dúfam, že nás ďalších 100 rokov čaká. Šťastné výročie najlepšiemu manželovi, ktorý je ochotný kvôli mne a Zrkadielku ísť sám do Sephory a nakúpiť všetko, po čom túžim. Aj tak si toto neprečíta, lebo sú to kraviny :D

PS: Prečítal si to, ale toto si už neprečíta :D



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com