Zrkadlenie 29.1.2017

29.01.2017 18:00


Prvé týždne nové roku boli celkom pokojné a nudné, takže tu je pár zujímavostí od posledného zrkadlenia.

Tip na zaujímavý seriál - OA - je to taká podivná haluz, niečo medzi komédiou, sci-fi, trilerom, jednoducho je tam všetko a navyše je to celkom čudné, závisí od toho ako to vnímate. Ale veľmi dobre sa to sleduje a je to celkom napínavé, trochu ako Stranger Things, len menej strašidelné pre mňa.

Kontraband zo Slovenska - vždy, keď ideme na dlhšie a berieme si väčší kufor, tak si naspäť dovezieme zásobu vecí, ktoré nám v Berlíne chýbajú. Hlavne je to slovenská horčica, lebo tá naša je naozaj špecifická, nejaké sladkosti, Lactovit na sprchovanie, to je hlavne pre Viktora, Dermacol Hyauluron Wash - skvelý odličovač a tuhé deodoranty, pretože v Nemecku z nejakej zázhadnej príčiny majú iba guličky a krémové.

Dopriala som si oneskorený vianočný darček -tento úžasný púdrovo ružový kašmírový rolák, teplučký a mäkkučký, je z Banana Republic, tam mávajú skvelé kašmírové veci a keď počkáte na zľavy, tak ani tá cena nebýva až taká hrozná za veľmi kvalitný kašmír.

Tip na knihu - na túto som natrafila vďaka Gilmore Girls, ktoré som si na jeseň pozrela celé odznova a v jednej časti Emily odporúča Lorelai túto knihu, tak som si ju vyhľadala. A naozaj je super - vtipná, napínavá, ale aj veľmi poučná, pretože opisuje postavenie žien v spoločnosti v druhej polovici 19. storočia a to nebola sranda. Mimochod, ja takmer žiadne knihy nemám fyzicky tlačené, väčšinou si kupujem e-knihy, buď na Amazone alebo na Google, jednak ich tak mám stále so sebou a tiež nie je veľmi praktické pri neustálom sťahovaní, priemer je u nás raz za 2 roky, vláčiť množstvá kníh. Takže pokiaľ to pre mňa nie zberateľský kus, alebo obrazová kniha, tak vždy kupujem len elektornické knihy.

Moja obľúbená ranná kombinácia v poslednej dobe - Oskia Renaissance Cleansing Gel, The Ordinary Hyaluronic Acid sérum, Kiehl's Avocado Eye Treatment, The Ordinary Vitamin C sérum, Caudalie Vinosource denný krém.

The Abnormal Beauty Company - už druhý krát som si od nich objednala a sú super, čoskoro budú na Zrkadielku recenzie. Naozaj skvelá cenovo dostupná kozmetika.

Už sa blížim ku dnu s mojou milavonou Emmou Hardie, tak som si už pre istotu kúpila ďalšiu do zásoby.

Chvíľu bolo v Berlíne nasnežené, tak parky boli pekne biele. Toto je jazierko vo Volkspark vo Friedrichshain, zasnežený bol park celkom romatický.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com