Zrkadlenie 26.2.2017

26.02.2017 18:00


Minulý týždeň som bola v Bratislave, je to taká zvláštna schizofrénia, keď má človek dva domovy a vždy sa teší do toho druhého, aj keď miluje ten prvý, čistý bordel. Vždy, keď som v Bratislave, tak je to hlavne o jedle a priateľoch, aj keď tentoraz som žiadne jedlo nenafotila a to som mala úžasné bryndzové pirohy v Meštianskom pivovare, Kofola samozrejme nechýbala.

Prípravná starostlivosť o pleť pred odchodom na týždeň, kedy nemám k dispozícii celý svoj arzenál - odlíčenie Emma Hardie Moringa Cleansing Balm, čistiaca maska Omorovicza Deep Cleansing Mask, exfoliačná a hydratačná maska Fresh Sugar Face Mask a nakoniec Alpha-H Liquid Gold.

Lily and Lionel šály - ten modrý už veselo nosí mama, čistý neuveriteľne jemný hodváb s nádhernou potlačou. Nekupujem jej prekvapenia k narodeninám často, ale toto ju dostalo. Narodeniny má síce až za dva mesiace, ale už som to nevedela ani ja vydržať. Červený je pre mňa s potlačou pivoniek, určite si ešte od nich kúpim ďalší, sú naozaj úžasné.

Rozhodla som sa používať kontúrky na pery, doteraz som to nepovažovala za dôležité. Takže na začiatok som sa vybrala do Bobbi Brown, pretože ich predavačky sú úžasné a vždy skvele poradia. Kontúrky nie sú niečo, v čom by som sa vyznala, ale slečna predavačka so mnou trpezlivo skúšala, kým sme našli tú pravú.

Sad Janka Kráľa, previezla som sa doň električkou po Starom moste, konečne. Vo vzduchu už bola cítiť jar, vtáčiky čvirikali, úplne dokonalé. Na strednej sme tam chodili na branné cvičenia a strašili okolo idúcich plynovými maskami.

Môj manžel bol na služobke v USA a doniesol mi skvelú nádielku zo Sephory. Sephora je jedna z mála vecí, ktoré mi z Kanady chýbajú, nepoznám žiadne také iné miesto v Európe, úplný raj pre kozmetického maniaka. Mohli by ju znova otvoriť u nás, to bola moja najobľúbenejšia a povinná zástavka v Avione.

Tip na seriál, ak máte radi historické drámy, toto je skvelé - Tut. Je to Tutanchamónovi, perfektne spracovaný príbeh, super herci, skvelé kostýmy a absolútne uveriteľný staroveký Egypt. Takýchto seriálov nie je veľa, škoda, že to má len 6 častí, ale naozaj sa oplatí vidieť.

Tarte tarteist PRO som chcela už od jesene, kedy s ňou prišli. Nie som veľký fanúšik paletiek na oči, lebo sa podľa mňa nedajú úplne využiť, ale táto je úplne dokonalá. Má skoro všetky tiene, ktoré si môže človek priať, navyše je to vegánska kozmetika. Už druhý deň na ňu len pozerám a nechcem porušiť tú dokonalosť. Ešte aj krásne vonia ako advetný čokoládový kalendár, keď som bola malá.

A najlepšia správa nakoniec, v bratislavskom Auparku v apríli otvoria Douglas, nie je to Sephora, ale určite prinesú niečo, čo u nás nie je. Mohol by to byť bareMinerals, Givenchy, Zoeva alebo Anastasia Beverly Hills.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com