Zrkadlenie 21.5.2017

21.05.2017 18:00


Som na seba hrdá, dokázala som vyrobiť zrkadlenie v správnom intervale. Dúfam, že mi to vydrží. Takže, čo priniesli posledné dva týždne? Boli u nás na návšteve moji rodičia a keďže moja mama je nákupná maniačka a v Berlíne je množstvo možností, ktoré v Bratislave nemá, tak sme hodne času strávili v obchodoch.

A výsledok pre mňa, nehovorím o maminom, prišla s takmer prázdnymi kuframi, odišla s plnými, bola nová vôňa od Jo Malone Star Magnolia, do ktorej som neskutočne zamilovaná. Chcela by som, aby tak voňalo všetko, sprchový gél, vankúš, celý byt, výťah, ... keby mali sviečku, tak neváham a obetujem tých šialených 50 Eur. Ale nemajú, tak aspoň pravidelne pričuchávam k veciam, ktoré som navoňavkovala, musí to vyzerať zábavne.

Tieto náhrdelníky sú vystavené v Altes Museum v Berlíne. Bola tam celá miestnosť úžasných šperkov a tak mi napadlo, že by by múzeá mohli robiť kópie, ktoré by si mohol človek vyskúšať. Nebolo by to úžasné? Predstavte si, že by ste si vo viedenskom Hofburgu mohli vyskúšať šperky, ktoré patrili Sissi, alebo na Bratislavskom hrade korunovačné klenoty Márie Terézie. Hneď by do múzeí chodilo oveľa viac ľudí.

Museuminsel je jedno z najkrajších miest v Berlíne, obteká ho rieka, sú na ňom majestátne krásne budovy a romatické mosty. Často sa tam chodia fotiť nevesty, teda takmer s istotou tam v sobotu na nejakú natrafíte. A v nedeľu tam býva trh s rôznymi zaujímavými vecami, umením, šperkami, ručne robenými koženými výrobkami, platňami, jednoducho kadečo. Ak budete niekedy v Berlíne, toto je must see.

Táto kozmetická taštička od Bobbi Brown je geniálna, tri priehrady, mäkká, skladná, super praktická a ešte aj ružová. Akurát si nadávam, prečo som si neobjednala aj pre seba, lebo táto bola pre mamu.

V minulom zrkadlení som spomínala berlínsku reštauráciu Mutter Hoppe, teraz som tam bola znova a len sa potvrdilo, že je skvelá. Ešte je jedno absolútne úžazné miesto v Berlíne pre všetkých čokoholikov, ale vždy, keď tam som, zabudnem spraviť fotky. Ja som totiž blogger ako poďme na jahody. Väčšinou totiž, keď predo mnou konečne pristane tanier, tak začnem jesť a ani ma nenapadne, aby som fotila :D. Jedlo je jednoducho dôležitejšie, v prípade Mutter Hoppe som asi nebola až taká hladná, tak je aj fotka.

Mám super novinky, už sa teším, kedy vám o nich napíšem. Prvý krát mám niečo od Becca a plánujem kúpiť od nich určite ešte nejaké ďalšie veci, lebo zatiaľ je to super.

Tip na seriál - toto možno poznáte, nie je to vôbec novinka, ja som to začala pozerať ešte v roku 2012, ale až teraz som to konečne dopozerala. Mad Men, geniálny seriál pre všetkých, ktorých baví marketing, ale nie je len pre tých. Úžasne zasadených v 50-tych a 60-tych rokoch v New Yorku. Vietem, čo je zaujímavé ako tam všetci fajčia a pijú alkohol v kanceláriách, dnes absolútne nepredstaviteľné.

A nakoniec moje nové vlasy, do ktorých som strašne zamilovaná. Nie je to veľká zmena, mám len jemne presvetlené končeky, ani neviem, či je to vlastne ombré alebo balejáž. Ale vyzerá to super prirodzene, ako keby som strávila mesiac pri mori a dodáva to mojim vlasom vzdušnosť. Zase sa len potvrdilo, že moju kaderníčku len tak nevymením, toto totiž nebol môj nápad, ale jej a ja som úplne nadšená.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com