Zrkadlenie 15.4.2018

15.04.2018 19:00


Tak som sa zase po dvoch mesiacoch zmohla na zrkadlenie, nedá sa to ospravedlniť ničím iným len mojou lenivosťou. Ale tak poďme na to najzaujímavejšie z môjho instagramu za poslednú dobu.
Konečne som si kúpila plastovú podložku an čistenie štetcov a môžem si len nadávať, že som si ju nekúpila už skôr, pretože tak dokonale čisté štetce som ešte nemala, možno iba vtedy, keď boli nové. Naozaj sa oplatí si takéto niečo kúpiť, štetce sú dokonale čisté a hlavne to ide oveľa ľahšie a rýchlejšie. Ja mám konkrétne túto od RealTechniques, ale dajú sa zohnať rôzne, aj lacnejšie. Super je, že si ju stačí kúpiť raz a máte ju navždy, to sú najlepšie kozmetické nákupy.

A teraz niečo znova o Berlíne, ak by ste sa sem vybrali na výlet a chceli trochu nakupovať, skvelé miesto je Mall Of Berlin, asi 10 minút peši od Branderburskej brány. Nájdete tam Douglas, DM, Muji, Zara Home, Uniqlo, COS, Kusmi Tea a veľa ďalších, ale to najdôležitejšie nechoďte tam v sobotu, lebo sú tam nenormálne davy, ako všade, keďže v nedeľu je všetko zavreté. Na fotke to tak síce nevidno, ale naozaj niekedy mám v Nemecku v sobotu pocit, že je deň pred Vianocami, toľko ľudí býva v obchodoch.

V marci som bola na pár dní v Bratislave a zastavila som sa v Durance v Cubicone, čo je úžasne voňavý obchodík s francúzskou kozmetikou. Neodolala som tejto novej sviečke, ktorá sa volá Sweet Pea a vonia ako svieža záhrada. Primpomína mi záhradu mojich starých rodičov niekedy v júni, naozaj nádherná vôňa. Ale majú tam aj napríklad takéto voňavé sáčiky do skrine a všeličo iné, stojí za návštevu.

Jeden z najzaujímavejších a hlavne neplánovaných nákupov za uplynulú dobu bola voňavka od Jo Malone z limitovanej edície English Fields. Sebe som kúpila Poppy & Barley Cologne a dostala som ružovú mašličku a mame Green Wheat & Meadowsweet Cologne. English Fields sú naozaj krásne a veľmi výnimočné vône, ak budete mať možnosť určite ich choďte ovoňať.

Znovu som spravila objednávku z Grany, v poslednej dobe môj najobľúbenejší obchod s oblečením. Skvelé základné kúsky zo super kvalitných materiálov. Odhodlala som sa konečne na rifle a sedia perfektne, super strih a super materáíál. Ale najviac mám od nich rada hodváb, kúpila som si obyčajné čierne tričko a potom obyčajné tričká zo Pima Cotton, ktoré sú neuveriteľne jemné s krásnymi farbami, tie kupujem aj manželovi.

No a ešte som neodolala tejto sukni zo Sezane, čo teda riadne zabolelo moju peňaženku, ale už sa neviem dočkať teplých letných dní, kedy ju budem môcť nosiť. Je z nádherného hodvábu potlačeného farebnými kvetmi a vyšitého metalickými lístkami.

Nakoniec dva tipy na seriál, prvý je Original Netflix sci-fi, Altered Carbon. Aj keď možno nemáte radi sci-fi, toto sa oplatí vidieť, úžasné spracovanie, zaujímavý príbeh a skvelé herecké obsadenie. Hlavne hlavný hrdina Joel Kinnaman, ktorého sledujem už od Killing, čo je ďalší výborný seriál a Holderove hlášky celkom pravidelne odvtedy opakujem, my body is my temple. Druhý je z úplne iného súdka, ale tiež Netflix Original - Love. Už sú tam všetky série, takže si ho viete pozrieť v kuse. Veľmi vtipný a pritom realistický a romantický, nebudem viac prezrádzať, ale určite vyskúšajte.

Vlastne na jednu dôležitú vec som zabudla, na to, ako ma po štvrtý krát v mojom nie dlhom živote okakal vták. Znie to možno neuveriteľne, ale naozaj ma švrtý krát okakal vták, z toho tretí krát na hlavu, raz to bolo na ruku. Ak si chcete prečítať viac o mojom štvrtom okakaní, tak kliknite sem.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com