Zrkadlenie 12.2.2017

12.02.2017 18:00


Posledné dva týždne - nové nákupy, tip na seriál, starostlivosť o pleť a šialene drahá stolička ...

Väčšinou som strašne lenivá na lakovanie nechtov, ale tento odtieň od Essie - Udon Know Me - som si tak obľúbila, že som bola schopná si ním nalakovať nechty už druhý raz. Taká zvláštna tyrkysovo modrá, ale jemná pastelová, na druhej strane zase nie sladká. Super je, že v kombinácii s tým All In One, čo je báza aj vrchný lak, mi bez problémov vydržal celý týždeň a to som aj umývala riady a upratovala.

Neviem ako vy, ale ja už mám zimy plné zuby. Mne osobne ani tak nevadí, že je zima, na kosu som si tak nejak zvykla za 2 roky v Kanade, ale strašne ma ubíja, keď nesvieti slnko a je pochmúrne. A teda Berlín vie byť pekne pochmúrny. Okolo Vianoc to ešte nejak vydržím, lebo veď Vianoce, ale február mi už lezie na nervy. Prosím si už aspoň apríl, ďakujem.

Vyskúšala som prvú z kórejských sheet masiek, čo som dostala od kamarátky na Vianoce. Geniálny darček, preto si ich šetrím na výnimočné chvíle, ale poctivo som si zapísala poznámky, takže bude určite recenzia. Táto bola s ružovými lístkami a môj muž sa zase raz strašne kosil, že vyzerám ako jahôdka.

Moja večerná starostlivosť o pleť v deň bez makeupu. Čistenie s Boscia Detoxifying Black Cleanser, exfoliácia s Oskia Micro Balm, očný krém Oskia Eye Wonder a nakoniec maska, ktorú si nechávam cez noc Emma Hardie Amazing Face Radiance Mask.

Samozrejme, že to nešlo bez nakupovania, tentoraz novinky od bareMinerals, už som mala ich Complexion Rescue a bol výborný.

Tip na seriál - Goliath - Billy Bob Thorton je tam geniálny. Je to z právnickéhho prostredia v Amerike, ale napriek tomu, že je to vážne, je to aj veľmi vtipné. Zhltli sme to celé za víkend, nevieme sa dočkať druhej série.

Trochu mi preplo a mám pocit, že musím nakupovať nábytok. Už dlhšie som rozmýšľala nad novou stoličkou k toaletnému stolíku a našla som jednu úplne geniálnu na Pintereste. Má to len malý háčik, naozaj maličký ... stojí skoro 900$, čo je viac ako zariadenie celej našej spálne aj s oknami a zábradlím na balkóne. Keby ste náhodou vedeli o niečom podobnom - zamat a kov - za normálnejšiu cenu, tak sem s tým.

Tento mesiac som si dopriala niečo extra výnimočné, už len potrebujem, aby sa oteplilo - Lily and Lionel, absolútne geniálna anglická značka.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com