Zrkadlenie 8.1.2017

08.01.2017 18:00


Posledné týždne boli celko rušné - Vianoce, cesta do Bratislavy, Silvester, nový rok … Takže tu je malá mozaika z Instagramu posledných týždňov.

Konečne som zohnala kašmírovú čiapku, ktorá mi sedí a nestála majetok. Celkovo sa mi COS veľmi páči, jednoduché kvalitné a nadčasové veci. Škoda, že nie sú na Slovensku, ale posielajú, tak pozrite ich online shop.

Dostala som úžasné prekvapenie na Vianoce, tohto obrovského Luskáčika.

Mám nové vlasy, vždy, keď som v Bratislave idem svojej kaderníčke. Scenár je asi takýto: "Katka akú farbu dáme?" Ja pokrčím plecami "Takže nejakú peknú" Tentoraz je o dosť tmavšia, ale na zimu je to super. Najlepší je ten pocit, keď odchádzate s novými vlasmi a ľahkou hlavou.

Dostala som od kamarátky úžasný darček na Vianoce, 5 rôznych sheet masiek od kórejských značiek. Už sa teším ako ich budem skúšať.

Devínska Nová Ves je úžasné miesto, aj keď ste v Bratislave príroda je všade okolo. Ráno bolo všetko krásne namrznuté, skoro mi ruky odmrzli ako som to fotila.

Boli sme oslavovať narodeniny v rodine v jednej z najlepších reštauráciích v Bratislave - Green Budha. Ja to tam úplne milujem, skvelé ázijské jedlo, krásne a príjemné prostredie a tento dezeret bol úžasný - tri rôzne druhy creme brulee, mňam.

Ďalší skvelý darček, miniatúrky od mojej obľúbenej značky Caudalie - hydratačné sérum Vinosource, hydratačný krém Vinosource a hydratačná maska.

Nový rok pre mňa znamená nový Moleskine diár, už roky používam rovnaký typ, ktorý ma na jednej strane týždeň a druhá strana je linajková na poznámky. Tento rok mám malý vreckový tyrkysový. Na Moleskine je skvelé, že majú niekoľko veľkostí, môžete si vybrať tvrdý alebo mäkký obal a teraz už majú aj rôzne farby.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com