Zrkadlenie 4.2.2018

04.02.2018 19:05


Tak toto tu už dávno nebolo, ale najprv ma prevalcovali Vianoce a potom asi január a moja lenivosť, ale pokúsim sa polepšiť. Takže poďme na zhrnutie z Instagramu za posledné dva mesiace.

Začnem teda asi ešte Vianocami, tieto náušnice som dostala od môjho manžela. Neviem ako vy, ale ja mám zo šperkov najradšej náušnice, aj ich nosím najviac a vlastne ich asi aj zbieram, takže to je jeden z mojich najobľúbenejších darčekov a tieto som si zamilovala. Sú veľmi jemné, ale tiež pôsobia tak trochu surovo a zároveň sofistikovane. Je to vďaka kameňu, ktorý v nich je - marmarošský diamant je veľmi špecifický.

Samozrejme, že sme išli aj na návštevu domov do Bratislavy, takže sa to nezaobišlo bez slovenských nákupov a tiež ďalších darčekov, najviac nadšená som bola z toho jadeitového valčeku na tvár.

Najväčší nákup v januári a niečo, čo si veľmi užívam, bol kompletný make-up od Trinny London, ktorý sa dá nanášať len prstami a je v geniálnom balení, viac v tomto videu.

Ale y Olé som už raz spomínala, v lete som od nich nakúpila prvýkrat a teraz znova, lebo odvtedy majú kopu nových krásnych kúskov. Tentokrát sa k objednávke pridala aj mama, takže toho bolo viacej. Balíček zvyčajne príde do dvoch týždňov a poštovné je veľmi rozumné, nad určitú sumu je zadarmo. Určite sa choďte pozrieť na ich stránku, naozaj krásne jemné šperky za rozumnú cenu.

Jedno z mojich novoročných predsavzatí je, že investujem a vyskúšam nejakú novú kozmetiku na vlasy. Grow Gorgeous som mala vyhliadnuté už dlhšie, majú niektoré naozaj zaujímavé produkty, takže okrem klasického šampónu a kondicionéru, mám peeling na pokožku hlavy, čistiaci kondicionér a super výživnú masku.

Inak druhé moje predsavzatie je, že nebudem kupovať žiadne tlačené časopisy. Knihy už dávno kupujem len elektronické, s výnimkou niektorých edícií, ktoré zbieram ešte od základnej školy. Časopisy som tiež vôbec nekupovala tlačené, vďaka životu Kanade. Naozaj pravidelne kupujem, teda kupovala som, Evu a Madam Evu, elektronickú, ale vydavateľ si povedal, že prestane aktualizovať aplikáciu pre Androidy, lebo veď kto už dnes používa Android, že? Najprv som sa strašne nahnevala, potom, že ok, poviem mame nech mi ich kupuje a zoberiem si ich vždy do Berlína. Ale potom som si pri triedení starých časopisov uvedomila, že je to strašné plytvanie papierom, v dobe keď to môže byť elektronické, takže som prestala čítať Evu po skoro 20 rokoch, lebo prestali robiť Android aplikáciu a iPad si kvôli nim kupovať nebudem. Škoda.

Zimné hydratačné krémy, Dr. Jart je už skoro minutý, ďalší na rade je Dulcia - Marulový Olej A Komplex Ceramidov. Obidva sú s ceramidmi, čo je skvelá hydratačná látka.

A tip na seriál - je veľká šanca, že už ste Crown videli, alebo aspoň o ňom počuli, ale je to naozaj skvelé. Tá výprava je neskutočná, šaty, priestory, dokonca postavili repliku celých sál z Buckinghamského paláca, určite pozrite.

A nakoniec nová tradícia na Instagrame, nedávno som niekde čítala, že na Instagram treba dávať citáty a keďže múdrych citátov je tam už veľa, tak som si povedala, že vám sprostredkujem citáty môjho manžela, lebo občas sa z nich idem ušúľať od smiechu. Takže prvý je celkom typický pre niekoho posadnutého kozmetikou.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com