Kozmetika na cesty

20.07.2023 08:00


Dnes tu mám pre vás pár tipov na kozmetiku na cesty a letné dovolenky. Časť z vás už asi má dovolenku za sebou, ale možno vás ešte čakajú ďalšie, alebo výlety, tak tu je pár tipov odo mňa.



Emma Hardie set na cloud10beauty.com je super kúpa. Obsahuje cestovné balenie čistiaceho balzamu, krému s vitamínom C a hydratačného krému s SPF30. To celé len za 29,95€. Inak, je to írsky obchod, ktorý bezproblémovo posiela na Slovensko.

Geek&Gorgeous set obsahuje fajn čistiaci gél a úplne perfektný hydratačný a upokojujúci toner s panthenolom, čo je úplne dokonalé na letnú dovolenku, alebo dovolenku, kde budete veľa na slnku.

Byoma je tiež výborná kozmetika, ktorá má pleť hlavne chrániť a podporovať prirodzenú bariéru. Majú 3 skvelé cestovné sety nájdete ich na cultbeauty.com alebo na SpaceNK.com.

Gisou je kozmetika, za ktorú sa vám vaše vlasy poďakujú, hlavne, ak idete k moru. A tento set má všetko, čo potrebujete. Nájdete ho na cultbeauty.com alebo na niche-beauty.com.

Na telo je pre mňa top voľba Pestle&Mortar Essentials, používam aj na šéfa ;) A teraz majú super 200 ml balenia, ktoré sú ideálne na dlhšie cestovanie a ešte ich majú aj vo fajn sete, nájdete tu. Keď už sme pri Pestel&Mortar, tak oni majú naozaj premakané cestovné verzie a moje must have je hydratačné sérum v 15 ml balení. Všetky cestovné balenia nájdete tu alebo aj tu.

Top produkt, do ktorého sa oplatí investovať je vitamín D od Zelens, keďže je výživný a upokojujúci a pomáha pleť chrániť. Skvelé je, že majú aj cestovné 10 ml balenie nájdete napríklad cloud10beauty.com, cultbeauty.com alebo niche-beauty.com. Oplatí sa pozrieť aj ďalšie ich produkty v cestovnej verzii.

Perfektný letný ľahký hydratačný krém má Summer Fridays a 15 ml verziu nájdete tu. A keď už si ho budete kupovať prihoďte si aj ich céčko, ktoré je top a podľa mňa ideálne na dovolenku, keďže je fakt nadupané účinnými látkami. A vlastne, keď už sme pri Summer Fridays, tak aj ich Jet Lag Mask je super hydratačná maska, ktorá dokáže perfektne suplovať aj nočný krém, nájdete aj tu.

Perfektnú osviežujúcu pleťovú hmlu s vôňou uhorky má Jordan Samuel v praktickom 30 ml balení. A tiež všetky jeho skvelé čistiace produkty nájdete aj v cestovných baleniach - tu.

A posledné Dr. Jart má skvelý ceramidový cestovný kit, tiež ideálny k vode, kde je pleť dostáva zabrať.

Ešte mám pre vás jedno také zlaté pravidlo nakoniec, nikdy si na dovolenku neberte nič, čo by ste nemali na sebe odskúšané, hlavne, ak to má v sebe aj silnejšie účinné látky, aby ste nakoniec nemuseli na dovolenke riešiť nejaké reakcie alebo alergie ;)



#plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com