Oskia Rest Day Cleansing Milk

22.09.2022 08:00


Túto recenziu sa snažím napísať asi tri mesiace, medzitým som už na druhej fľaške, tak veľmi som si toto čistiace/odličovacie mlieko zamilovala. Vlastne odkedy som Rest Day Cleansing Milk otvorila na odličovanie nepoužívam nič iné. Priznávam, že keď s ním prišli, tak som bola taká, že pche mlieko, lebo ešte z tínedžerských čias mám mlieka zafixované ako príliš tekuté, nepohodlné a nejaké proste pche. Ale keďže Oskiu milujem, tak som ho kúpila, nejaký čas čakalo v šuflíku a potom som mu úplne prepadla :D

Najviac ma dostala tá konzistencia, je súce tekuté, ale zároveň aj krémové, nesmierne príjemné na pleti, hodvábne, hydratačné, super čistí aj odličuje, krásne vonia. Pre mňa úplná dokonalosť a presne niečo táketo som hľadala, milujem ho.



Oskia ho opisuje ako voľbu pre vystresovanú a unavenú pleť, ktorá potrebuje pomoc s opravou kožnej bariéry, ale tiež ako ideálnu voľbu pre mladú tínedžerskú pleť, ktorá začína so starostlivosťou. Toto mlieko je vhodné naozaj pre všetkých, pretože je jemné a zároveň naozaj dobre čistí.

Rest Day Cleansing Milk obsahuje ružovú a levanduľovú vodu, extrakt z kaktusu a bisabololu, MSM samozrejme, tieto ingrediencie pomáhajú pleť skludniť a sú protizápaové. Ďalej sú tam kapsulované probiotiká, ktoré potborujú prirodzený mikrobióm pleti. Tiež sú tam ceramidy z ovsa, steroly z granátového jablka a panthenol, ktoré pamáhajú opraviť lipidovú bariéru pleti. A nakoniec kyselina polyglutamánová, ktorá pleť hydratuje.



Za mňa má toto mlieko všetko, čo chcem od jemného čistiaceho produktu, ktorý sa o pleť aj účinne stará, plus tieto inrediencie vytvárajú naozaj úžasnú hodvábnu konzistencie a tiež krásnu relaxačnú vôňu, veľmi jemnú a čistú.

Používanie je jednoduché, najprv treba fľašku jemne petrepať a potom relatívne malé množstvo, asi veľkosť 50 centovky, vmasírovať do suchej pleti a následne zmyť vodou, alebo zotrieť namočeným uteráčikom. Čo je na tomto mlieku skvelé je, že ide ľahko zmy vodou, keďže tam vôbec nie sú oleje, tým pádom nie je mastné a nepotrebujete uteráčik a ostane vám po zmytí hodvábne jemná hydratovaná pleť.

Rest Day Cleansing Milk je v sklenenej fľaši, ktorá má objem 150 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenie. Fľaša má len dve chyby, blbo sa s ňou cestuje a nemá pumpičku, takže občas vylejem viac ako je treba :(

Ja milujem všetky Oskia produkty, ale tomuto odličovaciemu mlieku som úplne prepadla, je absolútne dokonalé a ak chcete niečo výživné, hydratačné a zároveň nie olejové, toto musíte vyskúšať. Oskia Rest Day Cleansing Milk kúpite napríklad na cultbeauty.com, niche-beauty.com alebo na lookfantastic.com.




#odlicovanie #Oskia #plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com