Onest One Face Cream

26.08.2021 08:00


Keď som si minulý rok kúpila One Face Cream od Onest, tak to bola čerstvá novinka a teraz tu mám pre vás po roku recenziu. Veľmi sa mi páči myšlienka tohto krému, One Face Cream, odráža to aj názov, je sformulovaný tak, aby vám stačil len tento jeden krém. Pre mňa je to síce nepredstaviteľné sci-fi, ale ak ste minimalista, tak toto je niečo pre vás. Ale, aj keď nie ste minimalista, je to skvelý krém, ktorý stojí za vyskúšanie.



A teda, čo všetko v ňom je, že pokryje všetky potreby pleti? Tie hlavné ingrediencie sú nasledovné:

Biologický komplex mikrorias z vysokohorského jazera v Pyrenejach má zabraňovať poškodzovaniu DNA a bunkovému starnutiu spôsobenému vnútorným stresom. Pomáha redukovať vrásky, zjemňovať pleť a odstraňovať šupinky, Onest na stránke aj uvádza nejaké čísla účinnosti.

Ďalej je tam Chlorella z Pyrenejí a Stredomoria a kyselina mliečna, ktoré majú pôsobiť proti známkam starnutia pleti. Táto kombinácia je opísaná ako bioaktívna látka, ktorá upravuje mikrobióm pleti a zlepšuje obranyschopnosť pleti. Rovnako nájdete na stránke aj čísla podporujúce účinnosť

Extrakt z kôry indického stromu vrcholák arjuna obsahuje množstvo polyfenolov, ktoré majú antioxidačné vlastnosti, vďaka čomu chráni pleť pred voľnými radikálmi. Skvelý je na očné okolie, keďže bojuje proti opuchom a tmavým kruhom.



A potom sú tam nasledovné ingrediencie:

Ružová voda má pleť upokojovať, tonizovať a regenerovať.

Marhuľový olej je upokojujúci a ľahký, takže je vhodný pre každý typ pleti.

Makadamový olej je bohatý na vitamíny A, B a E, podporuje hydratáciu a obnovu pleti, pomáha s elasticitou pleti.

Šípkový olej je bohatý na vitamíny A, C a E a tiež karotenoidy. Onest píše, že má výnimočné účinky proti starnutiu pleti, ale teda je to jedna z alternatív k retinoidom a retinolu.

Slnečnicový olej pleť zvláčňuje a poskytuje vitamín E

Tsubaki olej je zdrojom kyseliny olejovej (omega 9) a obsahuje vitamíny A, C, D, E a ďalšie antioxidanty. Pleť chráni a upokojuje

Červené riasy sú hydratačná ingrediencia, ktorá pomáha udržať hydratáciu v pleti.

Skvalán z cukrovej trstiny, ktorý pleť zvláčňuje.

Kyselina hyalurónová českej výroby, pomáha pleť hydratovať.

Moringový olej zvláčňuje a antioxidačné vlastnosti.

Extrakt z rozmarínu je antioxidant s antibakteriálnymi účinkami a tiež konzervant.



One Face Cream ma celkom príjemne prekvapil konzistenciou je ľahšia ako býva zvykom pri prírodných krémoch, olej tam takmer necítiť a je tak trochu pudingová, zľahka tekutá vďaka čomu sa dobre nanáša a rozotiera. Keďže je to prírodné krém, tak potrebuje takých 15 minút na to, aby sa kompletne vpil. Krém je bez pridanej parfumácie a vonia len veľmi jemne trochu sladko po ružovej vode a olejoch, ktoré obsahuje.



Používanie je jednoduché malé množstvo rozotrieť po tvári. Nikde to neuvádzajú exaktne, ale vzhľadom na ingrediencie a popis je vhodný aj na očné okolie. Môžete ho používať samostatne na suchú vyčistenú pleť, ja ho kombinujem so sérami, takže ho dávam ako posledný krok. Vhodný je na používanie ráno aj večer, ja dávam prednosť večernému, hlavne v lete, keďže je intenzívnejší. Celkom fajn je aj pod make-up. One Face Cream je vhodný pre všetky typy pleti.

Obal je sklenený téglik, objem 50 ml, ale majú aj 15 ml balenie, ak chcete len vyskúšať. Dátum spotreby je uvedený na spodu téglika, môj je február 2022 a krém som kupovala v júni 2020. Mal aj veľmi peknú krabičku, takže by bol skvelý aj ako darček, ja som ju pri sťahovaní stratila.

Onest One Face Cream je veľmi vydarený krém, nebude vyhovovať úplne každému, keďže mu trochu dlhšie trvá, kým sa vpije a predsa len sú tam oleje, takže to nie je najľahší krém. Ale má skvelé zloženie, pleť krásne vyživuje a hydratuje a vydrží naozaj dlho, lebo ho stačí máličko. Ja sa k nemu určite v budúcnosti vrátim. Kúpite ho priamo na onest.cz.



#plet #Onest #hydratacny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com