Kiko Milano Free Soul Mascara

18.09.2018 08:00


Čo sľubuje? Ideálna maskara pre bezprecedentné vytočenie a zvýraznenie objemu. Špeciálne zahnutý aplikátor a kefka s vláknami napomáhajú instatnému vytočeniu rias, ktoré naberú objem od končekov až po korienky.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: bordová



Trvácnosť: veľmi dobrá, takmer vôbec sa neotláča ani neopadáva, aj keď sa trochu rozmaže, vďaka tej bordovej farbe to dokonca vyzerá dobre.

Kefka: klasická štetinková a hustá, zahnutá, ale mne sedí perfektne, akurát veľkosť a správne zahnutie.



Celkové hodnotenie: Veľa som od tejto maskary nečakala, kúpila som ju vo výpredaji za 3,85 Eur a o to lepšie bolo prekvapenie, aká je skvelá. Naozaj super, perfektný objem, vytočenie, dĺžka a tá farba je úplne geniálna, nie je to veľmi vidno, ale robí to celkom rozdiel oproti klasickej čiernej. Je to výrazné, ale tak inak a zvýrazňuje to farbu očí. Plus veľmi dobre drží, z čoho som bola najviac prekvapená. Nepíšu, že by bola s tube technológiou, ale v zložení som našla ingredenciu, ktorá býva v tomto type maskár, takže trochu asi je aj tubing. Toto je limitka, ale ešte stále ju majú, ja som si kúpila tri do zásoby, tak veľmi sa mi páči a asi chcem vyskúšať ďalšie ich maskary. Kúpite na Kiko Milano tu, alebo v ich butikoch.



#make-up #maskara #Kiko

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com