Čo práve testujem - November

29.11.2016 08:00


Tento mesiac to bolo hlavne o skincare, konečne som si dopriala paletku od Zoeva, po ktorej som poškuľovala už asi rok. A hlavne som našla novú vôňu. Konečne po celom lete hladania a skúšania sa mi niečo zápačilo.

Zľava do prava:

Invisibobble Nano - super mini gumičky, ktoré dokonale držia na mieste, skvelé sú, keď chcete mať polo vypnuté vlasy, vôbec neťahujú a netlačia, super pohodlné.

Jo Malone Basil & Neroli - nová vôňa od Jo Malone, ktorá sa mi zápačila už podľa názvu.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% - nová značka, ktorú skúšam, toto je sérum s vysoko koncentrovaným vitamínom C.

Garnier Hydrabomb 3 v 1 - som sa rozhodla vyskúšať po tom, čo mi totálne učarovala Hydrabomb sheet maska, ktorá je neskutočná. Tak som si povedal, že musím vyskúšať všetko Hydrabomb, majú ešte aj nočný hydratačný krém.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - sérum s kyselinou hyalurónovou.

The Ordinary "Buffet" - ďalšie sérum, opísané ako "Multi-Technology Peptide Serum"

Bourjois Color Edition 24 h v odtieni Prune nocturne (05) - tento skvelý očný tieň mám už vo svetlom odtieni Pétale de Glacé (03), takže keď som hľadala niečo krémové v tmavom odtieni, tak toto bola moja prvá voľba.

REN Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion - toto je super inovatívny hydratačný produkt, absolútne skvelý na zimu.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil v odtieni Red Berry - tento olejček na pery som chcela vyskúšať hneď, ako prišli na trh, ale vtedy ho na Slovensku nemali, potom som na to úplne zabudla. A teraz som si povedala, že na zimu by to mohlo byť super.

Zoeva En Taupe - taupe - farba, ktorú neviem veľmi dobre opísať v slovenčine, je to niečo medzi sivou a hnedou, je moja obľúbená, keď ide o očné tiene, takže celá paletka v týchto odtieňoch je úplný sen.



#co-prave-testujem #plet #make-up #vlasy #Invisibobble #Jo-Malone #The-Ordinary #Garnier #REN #Bourjois #Clarins #Zoeva

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com