Čo práve testujem - Apríl/Máj

31.05.2018 08:00


Minulý mesiac sa mi tento príspevok nepodaril z logistických dôvodov, tak som spojila dva mesiace dokopy. Veľkú časť mojich nákupov za apríl tvoril nájazd na bratislavské drogérie, keďže som bola pár týždňov v Bratislave a výsledok ste mohli vidieť v tomto videu, tak to tu nebudem opakovať. Inak som sa celkom krotila na to, že to boli dva mesiace, tak sa tu takto verejne chválim.


Zľava do prava:

Vichy Ideal Soleil Solar Protective Water - Enhanced Tan - tento nákup je už príprava na dovolenku, veľmi ma zaujal fakt, že toto je vlastne voda a keďže tentokrát nejdeme úplne do tepla, ale stále asi budeme potrebovať chrániť niektoré končatiny pred spálení, tak sa mi na tomto novom produkte od Vichy páčilo, že sa ľahko nanáša, lebo je to sprej a nie je to mastný biely krém, od ktorého by som si zašpinala oblečenie.

L'Oreál Smooth Sugar Nourish Scrub ste asi videli už všade a nie je to, že by som neodolala, len som si to chcela overiť na vlastnej koži a keďže v drogériách nemajú testery, aj keď to nie je až také lacné, tak som kúpila ten, čo sa mi najviac hodil na moju pleť. Recenzia je tu.

Onest Repair Face Cleanser konečne som sa vďaka anemonegarden.sk dostala k Onest produktom a toto je jeden z ich dvoch nových čistiacich produktov, tento je krémový, ešte majú gélový.

L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Anti-aging Glycol Peel Pads je tiež novinka, zase raz L'Oréal dobieha trendy, ale sú to teda tampóny napustené celkom silnou kyselinou glykolovou, nová alternatíva chemického peelingu z drogérie.

Fushi BioVedic je prírodný hydratačný krém, ktorý by mal pomôcť aj s pigmentovými škvrnami, Fushi tiež kúpite na anemonegarden.sk.

A potom je tu Merumaya, po skúsenostiach s niektorými ich produktami chem skúšať ďalšie a ďalšie, takže tentokrát bol v obejdnávke Gentle Exfoliating Toner, ten neobsahuje kyselinu glykolovú, ale iné AHA, takže super alternatíva, ak vaša pleť nemá rada kyselinu glykolovú, potom Concentrated Spot Treatment na prípadné katastrofy, Youth Preservation Moisturiser hydratačný denný krém a Retinol Resurfacing Treatment, tieto tri sú napravo na fotke. Inak ja toľko otravujem s Merumayaou, že môj manžel si už na to vymyslel aj popevok, recenzie na niektoré ich produkty - Iconic Youth Serum, Intensely Youthful Eye Cream, Treatment Toner With Vitamin C.

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow SPF23 - ach, toto je čistá katastrofa, už som na to aj zabudla a teraz ma to znova nas... nahnevalo. Tento produkt by bol úplne geniálny, perfektná lacnejšia alternatíva k It Cosmetics CC+ Cream, len keby v Lancôme dokázali namiešať odtieň, pretože toto sa síce volá Cool Porcelain, ale je to tak strašne oranžové, že to môže sedieť len Trumpovi, už dávno ma nič tak nesklamalo.

Dermacol Toning Beauty Pearls - nový guličkový púder, ktorý sa mi zatiaľ veľmi páči, lacnejšia alternatíva k podobným rozjasňujúcim púdrom.

Potom som neodolala zľave na Apivitaa nakúpila pár vecí, po ktorých som už dlhšie poškuľovala: Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 - nový hydratačný krém s ochranným faktorom a potom samozrejme masky. Niektoré už vyskúšané do zásoby, lebo sa mi páčili - Deep Cleansing Face Mask with Green Clay, tú rovno veľkú, potom Sea Lavender, čo je hydratačná, a dvojicu ďalších super hydratačných - Prickly Pear a Aloe. A niektoré nové na vyskúšanie - Gentle Cleansing Face Mask with Pink clay, Pumpkin Detox Mask, Grape Face Mask a Royal Jelly. Niektoré so mnou pocestujú na dovolenku, na to sú tieto sáčiky úplne ideálne.

Onest Balance Face Mask - čistiaca maska, ktorú som naozaj veľmi chcela vyskúšať, lebo sa mi páčilo zloženie.

Drunk Elephant miniatúrky mi manžel doniesol z USA na vyskúšanie, ale dobrá správa je, že tento rok by mal byť Drunk Elephant dostupný už aj v Európe na britskom SpaceNK. Ja mám na otestovanie dve duá, jedno na deň - Rise + Glow, to obsahuje B-Hydra Intensive Hydration Gel a C-Firma Day Serum. Druhé na noc - NightBright, ktoré obsahuje T.L.C. Framboos a Virgin Marula Luxury Facial Oil.

A nakoniec bareMinerals Prep Step Mineral Protection Shield SPF 50 primer, ktorý som mala vyhliadnutý už dlhšie a na blížiace sa leto sa bude hodiť dobrá ochrana pred slnkom.





#make-up #plet #Vichy #Loreal #Merumaya #Dermacol #Apivita #bareMinerals #Lancome #Onest #Fushi #Drunk-Elephant #co-prave-testujem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com