Čo práve testujem - Jún

28.06.2018 08:00


Celkom sa hanbím, tento mesiac som to dopracovala do stavu, že to neviem zmestiť na jednu fotku poriadne, ale môže za to CultBeauty.co.uk s tým ich balíčkom k desiatym narodeninám, čo sa mi zas podarilo vychytať (môj posledný CultBeauty haul nájdete v v tomto videu). To sa nesťažujem, ja sa veľmi teším a zároveň hanbím za svoju závislosť. Tak poďme na to, čo som to zas napáchala tento mesiac.



Zľava do prava:

Nový krém od Dermacolu Aqua beauty moisturizing cream, Dermacol má v tejto rade gél-krém, ktorý je fajn, ale pre suchú pleť málo, asi aj pre normálnu málo, ale tomuto novému výtvoru tlieskam, veľmi dobré zloženie, keď si odmyslím parfumáciu, super hydratačný a lacný, veľmi sa teším na jeho testovanie.

Balance Me's Hyaluronic Plumping Mist - hmla na tvár s kyselinou hyalurónovou, navyše prírodná kozmetika, 99% je prírodné ingrediencie. Inak s tými hmlami mi trochu preplo, asi z toho tepla.

Sachajuan Hair Repair - toto je malé cestovné balenie, čo som si kúpila na poslednú chvíľu na dovolenku, lebo som si uvedomila, že vlastne nemám kondicionér hydratačný a že by sa mi asi zišiel, plus som narazila na toto malé balenie a nedalo sa odolať. Všetky produkty Sachajuan, čo som zatiaľ mala, sú super a toto nie je výnimka, super hydratačná maska na vlasy.

Pestle&Mortar Superstar Retinol Night Oil a malé cestovné balenie Pure Hyaluronic Serum, toto netestujem, toto som si kúpila znova, lebo tento olej je super a chýbal mi, plus som nevedela odolať akcii, že k nákupu dávali malé balenie hydratačného séra zadarmo, lebo to je moje najobľúbenejšie sérum asi vôbec, recenzia na olej tu.

Omorovicza Queen of Hungary Mist - toto bolo v tej goodie bag z CultBeauty.co.uk a veľmi sa z tohto teším, Omorovicsa je super, už mám také malé balenie a je super.

MV Organic Skincare Gentle Cream Cleanser - na tento čistiaci krém od austrálskej prírodnej značky som už pozerala veľmi dlho, tak som si ho konečne kúpila.

The Ordinary “Buffet” + Copper Peptides 1% - pôvodne som toho mala v košíku od Ordinary oveľa viac, lebo majú veľa noviniek, ale som si uvedomila, že mám toho ešte kopu doma a musím to potestovať a spotrebovať, len tejto novinke som odolať nevedela. Peptidy medi sa mi zatiaľ veľmi osvedčili v tomto sére od Alpha-H, tak som veľmi zvedavá, aké bude toto.

Josh Rosebrook Hydrating Accelerator - ďalšia hmla na tvár, tiež som na ňu pozerala už dlhšie a navyše, keď Caroline Hirons tvrdí, že je super, tak sa nedá odolať. A inak zatiaľ je naozaj super, úplneže geniálna.

Indie Lee Brightening Cleanser - minul sa mi ten Rosehip Cleanser, ktorý som si veľmi obľúbila, tak som si povedala, že vyskúšam ten druhý, aký bude.

Leahlani Skincare Mermaid Mask - je to maska a má to v názve Mermaid, ja viac presviedčania naozaj nepotrebujem ... vlastne ešte je to z Havaja, uznajte, že to sa nedá odolať.

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm - toto bolo tiež v goodie bag z CultBeauty.co.uk, záložné balenie môjho svätého grálu sa vždy zíde.



Táto druhá fotka by mohla mať názov, že keď Katke zašibe... Zľava aj zprava sú malé testovacie balenia všetkých produktov novej nemeckej značky, čo som objavila - Beyer & Söhne. Sú tam tri druhy hydratačných krémov, krém na opaľovanie, telové mlieko, 100% skvalán a najzaujímavejší je DayShade, to je to červené, ľahký olejček s antioxidantmi a ochranným faktorom 50, ideálne na každodennú ochranu.

Revlon Mega Multiplier Mascara - nová maskara s tubing technológiou, navyše celkom lacná a dostupná.

Huda Beauty Mauve Obsessions Palette - táto paletka bola tiež v goodie bag, osobne ma veľmi Huda Beauty neláka, ale keď už som ju mala v ruke, tak sa mi zapáčili tie farby, tak vyskúšam.

Kure Bazaar laky na nechty - odtieň Rose Milk a Tea Rose - sú to netoxické laky na nechty a majú na výber neskutočné odtiene, ešte som si chcela kúpiť spodný priesvitný, ale mali ho vypredaný, musím sa popozerať inde.

No a teraz tá časť, keď mi prepne... Nejak som usúdila, že nemám vhodné rúže na leto, proste som pocítila deficit a tak trošku sa mi to asi vymklo spod kontroly, lebo som skončila so šiestimi, psst, nehovorte môjmu manželovi :D RMS Beauty Wild With Desire Lipstick som pozerala odkedy s nimi prišli na trh, ale nevedela som si vybrať odtieň, tak som to vyriešila po svojom a kúpila dva - Temptation a Russian Roulette.

Bobbi Brown's Crushed Lip Colour som tiež pozerala odkedy prišli na trh a tiež som si nevedela vybrať odtieň, čo mi pomohlo odolať, ale Daring Dalalid sa nedalo odolať.

Stila Color Balm Lipstick je zase misia potrebujem balzam, ktorý dostatočne farbí a super hydratuje. To isté platí pre Ilia Tinted Lip Conditioner, ten je inak úplne geniálny a nový Colour Booster Lip Balm od ArtDeco. Ja som vám vravela, že mi zašibalo...



No a na koniec ešte telové novinky od Dermacolu s Karité a Ureou, na ktoré sa veľmi teším a ďakujem Dermacolu, že mi ich poslali, neviem ako by som to ťahala lietadlom, ale veľmi som ich chcela vyskúšať.







#co-prave-testujem #plet #vlasy #make-up #telo #Dermacol #Sachajuan #PestleandMortar #Omorovicza #The-Ordinary #Indie-Lee #Emma-Hardie #Revlon #Stila #Bobbi-Brown #ArtDeco #Ilia #MV-Organic-Skincare #Leahlani-Skincare #Balance-Me #RMS-Beauty #Beyer-Sohne

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com