Čo práve testujem - Jún

29.06.2016 08:00


Tento mesiac som hľadala a nakupovala hlavne dlhotrvácne a vodeodolné produkty, ktoré prežijú bez chybičky aj horúčavy. A ešte veľkú zásobu Emma Hardie.

Zľava do prava:

Jouer Long-Wear Lip Crème Liquid Lipstick - týchto rúžov som sa nevedela dočkať a zatiaľ sú naozaj dobré. Myslím, že ich potrebujem viac, minimálne ďalšie tri odtiene.
Jouer Lip Enhancer - na trhu je množstvo balzamov na pery, ale len pár, ktoré sú absolútne geniálne. Jedným z nich je pre mňa Nuxe Reve De Miel a toto bude asi druhý.
COSRX Acne Pimple Master Patch - nálepky na vyrážky, ktoré majú urýchliť hojenie. Fungujú na podobnom princípe ako Compeed náplaste na otlaky, bez ktorých si už ani neviem predstaviť život. Blbé je, že toto môžem testovať len ak mám výražku, ktorú vlastne nechcem, hmm patová situácia.
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm - moja stálica, geniálny čistiaci balzam, jeden z prvých produktov na Zrkadielku, recenziu nájdete tu. Tentoraz som si kúpila veľké 200 ml balenie, to by mi malo vydržať takmer rok. Emma Hardie kúpite na feelunique.com
Toto leto som sa rozhodla viac využívať vodeodolné maskary, pretože ma fakt otravujú čmuhy pod očami. V testovaní sú Bourjois Volume 1 Seconde Mascara Waterproof a Max Factor False Lash Effect Waterproof, ktorá je už na Zrkadielku
L'Oréal Paris Infallible Fixing Mist - keď som toto objavila v DM, tak si to automaticky našlo cestu do môjho košíka. Som naozaj zvedavá, aké to bude. Zatiaľ som našla žiaden fixátor, s ktorým by som bola maximálne spokojná.
L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation - novinka od L’Oreal, jeden z mojich letných makeupov. Naozaj výborný ľahký hydratačný makeup.
Dr. Hauschka Almond Soothing Body Wash - sladká mandľa od L’Occitane je stále môj najobľúbenejší sprchovací olej, ale tento sprchový gél sa mu vyrovná. Tiež obsahuje mandle a pre zmenu má úžasnú hustú krémovú konzistenciu.

Ak sa vám článok páčil dajte like. Ak je niečo, čo by ste chceli viedieť na Zrkadielku, napíšte do komentárov.



#co-prave-testujem #make-up #plet #telo #Jouer #CosRx #Emma-Hardie #Bourjois #Max-Factor #Loreal #DrHauschka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com