Čo práve testujem - Február

27.02.2018 08:00


Tento mesiac som sa musela celkom krotiť po tom minulomesačno úlete, ale mala som pár vecí vyhliadnutých, hlavne od Alpha-H už dlhšie a ostatné boli také veľmi spontánne a náhodné nákupy.

Zľava do prava:

Nové čierne sheet masky od Garnier, sú dva druhy, čo som zistila až doma, že som úplne náhodne kúpila dve rôzne. Som zvedavá, aké budú, minimálne budú vyzerať vtipne na tvári.

Derma Roller, toto je lacnejšia verzia, ktorú som našla na amazone - tu. Popravde vôbec netuším, aký je rozdiel medzi tými drahými a lacnými, takže si budem musieť na porovnanie kúpiť aj nejaký drahý. Okrem samotného derma rolleru som kúpil aj roztok na dezinfekciu derma rolleru a dezifekciu na tvár. Teraz už len nabrať odvahu a použiť ho.

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Chamomile And Lavender - osviežujúci sprej na tvár. Už som mala pár vzoriek od tejto značky, niektoré produkty sú naozaj zaujímavé a majú dobrú cenu. Okrem tohto spreju majú ešte jeden s ružovou vodou a bylinkami.

Alpha-H Daily Essential Vitamin Mist - ďalší sprej na tvár, tentokrát s vitamínmi a antioxidantmi.

Nový peeling na tvár od L'Oreál s cukrom. Toto je ten na suchú pleť, popravde som sa chcela len v DM pozrieť, že aký je, ale nemali tester, tak som ho kúpila. Inak to je celkom také zvláštne, že L'Oreál nemáva testery, pritom to zase nie je až také lacné, pritom ani lacný make-up sa nepredáva bez testerov.

Gosh primer pod očné tiene, skoro som napísala pod očné viečka, to by bola haluz. Kupovala som si v Bratislave ďalší gél na obočie, už ani neviem koľký, tak som kúpila aj primer, lebo už dlhšie som nejaký chcela vyskúšať.

Stila Magnificent Metals Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow, určite ste už počuli o týchto tieňoch, hlavne o tej prvej flitrovej verzii, niekoľkokrát som nad nimi rozmýšľala, ale nejak som nebola unesená odtieňmi, ale tieto nové menej flitrové majú úžasné odtiene. Tento je Cloud, jemná fialková, ešte sa veľmi páčil odtieň Boheme, ktorý je veľmi podobný.

Jordana Sculpt N Go Creamy Contour Stick - hľadám lacnejšie a dostupnejšie alternatívy k tomu kontúrovaciemu produktu od Trinny London, lebo ten je geniálny.

Sampar je značka, na ktorú som už pozerala, takže keď som na ňu natrafila na Alexander Platz v TK Maxx, inak obchod, ktorý sa oplatí pozrieť v Berlíne, v super zľave, tak som si kúpila rovna dva produkty So Much To Dew Midnight Mask, nočná hydratačná maska a Urban Tonic, toner v súlade s mojou najnovšou posadnutosťou tonermi.

Ako inak, Ordinary kôpka nemôže chýbať, znova som si objednala Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% a potom dva nové produkty, Granactive Retinoid 5% in Squalane a nové hydratačné sérum Marine Hyaluronics.

A toto je najzábavnejší nákup mesiaca, sada vitamínových sér od Alpha-H. Sú to malé 25ml balenia všetkých vitamínových sér, ktoré Alpha-H má. Štandardné balenie Alpha-H sér je 50ml, čo je inak super, lebo stoja toľko, ako pri iných značkách 30ml. Takže teraz mám na vyskúšanie vitamín A, teda retinol, vitamín C, vitamín B, to je niacinamid, som zvedavá aký bude v porovnaní s Ordinary a vitamín E.



#make-up #plet #Garnier #Mario-Badescu #Alpha-H #Gosh #Loreal #Stila #Jordana #Sampar #The-Ordinary #co-prave-testujem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com