Čo práve testujem - December

29.12.2016 08:00


Ešte pred Vianocami prišiel Ježiško z Kanady a doniesol vzácne darčeky. Okrem toho som tento mesiac ulietavala na maskách a novinkách od Bourjois. A ešte som objavovala čaro gélovej očnej linky od Bobbi Brown.

Zľava do prava:

Bourjois Blur The Lines Concealer - nový korektor od Bourjois, ktorý som musela vyskúšať, lebo ich posledný Radiance Revela Concealer milujem.

Bobbi Brown Gel Eyeliner v odtieni Blue Ink - prvýkrát niečo od Bobbi Brown, hladaľa som niečo presne v tejto farbe, sýtej modrej, a milá pani predavačka v Bobbi Brown ma presvedčeli na túto linku, kvôli nej som si kúpila aj nový štetec od Zoeva, číslo 310 na presné vykreslenie linky.

Dermacol BB Cream Wash - Hyaluron Wash od Dermacolu zbožňuje, takže keď som zbadala v Dermacalo toto, tak som si to samozrejme kúpila. Malo by to byť lepšie ako Hyaluron Wash, pretože je to 8 v 1, uvidíme.

Bourjois Sculpt Highlighter - nový tekutý highlighter od Bourjois, novinkám od Bourjois málokedy odolám.

Hourglass Ambient Lighting Edit Surreal Light -celkom dlho som odolávala, ale nakoniec som neodolala. Všetky odtiene v tejto paletke sú nové a navyše ten mramorový obal, to sa proste nedalo. Paletka obsahuje púder, dve lícenky, highighter a rozjasňovač, všetko nové odtiene.

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel - Liquid Gold od Alpha-H má veľmi rada, takže keď prišli s niečím ešte intezívnejším, čo sa volá Beauty Sleep, tak som vedela, že to musí vyskúšať.

Vichy Quenching Mineral Mask - masky to je moje a nové od Vichy vyzerajú super, táto je hydrtačná a veľmi príjemne vonia.

Kevyn Aucoin The Expert Mascara odtieň Bloodroses - farebné bordovo-fialové maskary to je moje, takže žiadna taká neujde môjmu testovaniu.

Bourjois Volume Reveal Mascara - nová maskara, recenzia tu

Pore Purifying Clay Mask - nová čistiaca maska s bielym ílom.

Boscia Detoxifying Black Cleanser - toto doniesol Ježiško z Kanady, ja už som tento cleanser mala a veľmi sa mi páčil, ale to bolo dávno, tak som si chcela overiť, či si pamätám správne, že je super.

Fresh Rose Face Mask - táto hydratačná maska s lupienkami ruží sa mi práve minula a je taká úžasná, že som si objednala rovno druhú, recenziu nájdete tu



#make-up #co-prave-testujem #Bourjois #Bobbi-Brown #Zoeva #Dermacol #Alpha-H #Hourglass #Vichy #Kevyn-Aucoin #plet #Fresh #Boscia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com