Čo práve testujem - August

30.08.2018 08:00


Moje kozmetické nákupy za posledný mesiac, trochu brzdím starostlivosť o pleť, lebo sa mi nejak nakopila, až na pár výnimiek, ktorým som nevedela odolať, hlavne pleťové masky, moja závislosť. Takže je to za tento mesiac viac make-up, plus nejaká starostlivosť o telo a vlasy, lebo sa mi podarilo pomínať šampón, kondicionér, aj všetky sprchové produkty. Ale som na seba pyšná, zmestilo sa to na jednu fotku.



Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo a Ocean Mist Volume Conditioner som mala vyhliadnuté už dlhšie, lebo Sachajuan dvojica na suché vlasy bola super, takže keď sa mi konečne minulo Grow Gorgeous, tak som nehávala a hneď objednala Ocean Mist, ktorý by mal dodať super objem a zároveň byť aj hydratačný. Aj keď musím povedať, že až po zmene šampónu som naozaj videla rozdiel ako veľmi ten Grow Gorgeous spevňuje vlasy, takže, ak nad ním rozmýšľate, určite stojí za vyskúšanie.

Pixi Rose Tonic - som kúpila ako náhradu za Indie Lee CoQ-10 Toner, Pixi doplnil svoj legendárny Glow Tonic hydratačným tonerom s ružou a teraz majú ešte ďalšiu novinku - toner s retinolom, ten bude ďalší na rade.

Tento mesiac som urobila znova objednávku na Apivita, lebo mali zľavu. Nakúpila svoj viac menej darčeky, takže tie tu nie sú, ale neodolala som samozrejme maskám, ktoré som už mala vyskúšané zo sáčikov a teraz som si kúpila veľké balenia - Gentle Cleansing Face Mask super čistiacu masku s ružovým ílom a Moisturizing Face Mask with Sea Lavender, super hydratačná maska s antioxidantmi.

No a potom som neodolala Hourglass akcii na CultBeauty.co.uk, lebo som mala už dlhšie vyhliadnutých pár vecí a k nákupu bola cestovná mini verzia novej Caution maskary. Tak som kúpila nové super trblietavé očné tiene - Scattered Light Glitter Eyeshadow a zahusťujúci gél na obočie - Arch Brow Volumizing Fiber Gel. Prvý dojem môžete vidieť tu.

Ďalšia novinka, na ktorú som sa veľmi tešila - Hydra-Mist Set & Refresh Powder - púder, ktorý tvorí z 50% voda, prvý dojem môžete vidieť tu.

A potom som si kúpila starého obľúbenca - bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream - keďže v tom teple som už nevedela, čo si na seba dať, aby mi to nevadilo, blo hydratačné a malo to SPF a minul sa mi definitívne BFF Cream od Trinny. Rencezia na Complexion Rescue je tu.

Agent Nateur N4 Holi Rose Deodorant - konečne som našla prírodný deodorant, teda hlavne bez alumíniových solí, v tyčinke, ktorý sa mi pozdával, tento vonia jemne po ružiach. Kúpila som aj pánsku verziu pre manžela a tá vonia tiež super.

Tak nejak sa mi podarilo v jednom momente minúť všetko, čo som mala na sprchovanie, tak som si rovno kúpila dve náhrady. NEOM Tranquillity Body & Hand Wash s upokojujúcov vôňou pre ľahšie zaspávanie. Neom je značka, na ktorú pozerám už dlhšie, tak som si teraz konečne niečo kúpila a zatiaľ som nadšená. A potom niečo viac osviežujúce - Caudalie Eau des Vignes Shower Gel. Na Caudalie sprchové gély som tiež pozerala už dhšie, prírodná francúzska kozmetika a tento by mal byť upokojujúci s aloe vera.

Kure Bazaar netoxické laky na nechty ste mohli vidieť už v minulom "čo práve testujem". A čo mám povedať, zapáčili sa mi tak, že som si kúpila ďalšie dva farebné - fialkový a super odtieň ružového zlata a ešte bázu a vrchný lak.

Summer Fridays Jet Lag Mask sa mi podarilo kúpiť až na druhý krát, prvý krát v júni mi vrátili peniaze, že to mali nejak zle spočítané a minuli sa im, z čoho som bola vtedy super sklamamná. Ale teda mám ju konečne doma, túto super vyhypovanú modrú tubu z Instagramu, ktorú používa aj Kim Kardashian, čo síce nie je môj vzor, ale dá vám to obraz, ako veľmi je toto vyhypovaný produkt.

Cattier Rose Healing Clay Mask for Sensitive Skin na tieto masky som už tiež pozerala dlhšie, je to francúzska prírodná kozmetika, majú skvelé recenzie a sú super lacné, viac nájdete v tomto videu.

No a nakoniec cestovná verzia Josh Rosebrook Hydrating Accelerator, ktorú som našla v tomto skvelom obchode - amazingy.com. Musím už napísať recenziu, lebo táto hmla je neskutočne dobrá, ale viac o pleťových hmlách nájdete v tomto videu.





#co-prave-testujem #plet #make-up #telo #vlasy #Sachajuan #Hourglass #Pixi #Apivita #Becca #bareMinerals #Caudalie #Josh-Rosebrook #Kure-Bazaar #Cattier #Summer-Fridays #Agent-Natuer

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com