Čo práve testujem - Apríl a Máj

04.06.2020 08:00


Trochu neskôr, ale predsa, keďže som mala úplne iné starosti, tak toho nie je veľa, ak to náhodou niekomu uniklo, tak hlavne pôrod. Ale predsa sa našli novinky, ktorým som neodolala a niektoré produkty sa mi zase minuli, tak som musela nájsť náhradu. Takže poďme pekne poporiadku, zľava doprava.




Ako prvé, nová limitka od Jo Malone, kvetinové vône, na ktoré nejakým zázrakom nájdete recenziu na blogu tu.

Potom kôpka bronzrov, novinka od Kosas, prvý dojem nájdete na Instagrame tu a na základe toho som si povedala, že natočím ďalšie video bronzer pre bleduľky - prvé dve sú tu a tu - a dokúpila Jillian Dempsey a Oskia.

Ďalej kôpka SPF, It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination SPF 50+ bol v Cult Beauty Boxe Sally Hughes, bola tam inak aj krásna vonná sviečka, ktorú ale môj muž vykázal do pivnice, že smrdí :D. Na tretí pokus Thank You Farmer Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30, predtým, keď som ho objednala, vždy mi napísali, že sorry, minul sa. A posledný Whamisa Organic Flowers Sun Cream SPF 50 , keďže som sa dala na testovanie ázijských SPF.

Od Whamisi som sa rozhodla ešte vyskúšať aj Organic Flowers Toner Deep Rich , lebo sa mi minula úžasná Oskia Floral Water.

Potom kôpka maskár, neviem ako, ale minuli sa mi všetky maskary, tak som zase nakúpila ďalšie s tubing technológiou na testovanie. Novinku od Chanel, Le Volume Stretch, Eyeko a Armani, tá tuším, ale nie je s tubing technológiou, viac o tejto technológii nájdete tu.

A teraz nejaká super starostlivosť o pleť, Pestle&Mortar má nové sérum s vitamínom C a je geniálne, už ho používam viac ako mesiac, snáď bude čoskoro recenzia. Biossance Squalane + Vitamin C Rose Oil bol tiež v tom boxe od Sally Hughes a takisto Protini Polypeptide Cream od Drunk Elephant, ktorý som chcela vyskúšať už dávno.

Gitti je nemecká značka lakov na nechty na báze vody, mali by byť bez zápachu a sú 16-free, tak som si kúpila pár odtieňov na vyskúšanie a tiež ich nový odlakovač.

No a keďže momentálne veľmi nestíham, tak suchý šampón je môj skvelý pomocník a tento od Sam Knight som mala už dlhšie v hľadáčiku.

A nakoniec nová úchylka, ktorú vyvolala pandémia, dezinfekčné gély na ruky. Kebyže mi niekto v januári povie, že si kúpim dezinfekčný gél od Oskie a budem sa z toho tešiť, tak by som sa dobre pobavila a neverila mu. Teraz však takmer všetky značky robia takéto gély a niektoré majú aj super hydratačné zloženie, ako napríklad ten od Grown Alchemist.




#co-prave-testujem #Jo-Malone #Kosas #Oskia #Jillian-Dempsey #It-Cosmetics #Thank-You-Farmer #Chanel #Armani #Biossance #PestleandMortar #Drunk-Elephant #Oskia #Grown-Alchemist #Gitty

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com