Čo práve testujem - Apríl

30.04.2019 08:00


Tento mesiac som bola celkom disciplinovaná, až na jeden, hmm, malý úlet. Doteraz mi nie je jasné, ako sa mi podarilo zo situácie potrebujem nový rozjasňovač, kúpim si tento od bareMinerals, skončiť s celou hromadou produktov bareMinerals, prvý dojem inak nájdete tu. Hups, stáva sa, ale bareMinerals to v poslednej dobe podľa mňa fakt ide a ich nové produkty sú super, určite odporúčam pozrieť ich novinky a chystajú ďalšie, do kelu. Celkom sa mi pozdáva to spisovanie, čo kúpim ďalší mesiac, takže zatiaľ mám v pláne menší haul od Trinny London, chýba mi jej BFF, ktoré je fakt skvelé a majú aj ďalšie lákavé novinky. A potom plánujem ešte nákup na niche-beauty.com, Kosås krémovú paletku s bronzerom na leto, konečne chcem vyskúšať tento CCC Cream od Cle a ružový šampón od Christophe Robin. To by snáď bolo všetko, takže poďme na to, čo som nakúpila za uplynulý mesiac.



Aquis špeciálny uterák na vlasy. Už som nad takým niečím rozmýšľala dlhšie, ale rozhýbala som sa až teraz, lebo môj uterák na vlasy sa tak nejak rozpadol. Nebolo na ňom nič špeciálne, len ja som si povedala, že bude na vlasy, zato tento od Aquis je super špeciálny. Je z nejakých extra mikro rúrkových vlákien, ktoré super rýchlo odvádzajú vodu a zatiaľ sa mi zdá, že to bola dobrá investícia, že naozaj funguje.

O Muti som písala už minulý mesiac, objednala som všetky ich produkty na opaľovanie a po opaľovaní a to SPF na tvár je zatiaľ top. Prvý dojem môžete vidieť tu.

Potom som ešte neodolala narodeninovému setu od Deciem, hlavne kvôli tomu, že tam bol Buffet + Copper Peptides 1%, z ktorého mám doma už druhú fľašku v krátkej dobe, pretože je fakt skvelý. A potom tam bolo ešte očné sérum od Niod, čo bolo obrovské lákadlo, lebo ten set stál len o niečo málo viac ako Buffet + Copper Peptides 1%. Nakoniec tam bol krém na ruky, ktorý ku mne docestoval poloprázdny, čo je trochu záhada. Neviem, či sa vyparil cestou, alebo ho tam taký už zabalili, čo je celkom prúser. Reklamovať sa mi to však nechce, lebo som to nekupovala kvôli krému, len je to proste super čudné.

Našla som ďalšiu maskaru s tubing technológiou, tentokrát od Sensai, ktorý majú takýchto maskár viac. Takže, ak ste tiež fanúšik týchto maskár, čoskoro bude recenzia.

Znova som si kúpila Becca Under Eye Brightening Corrector, lebo keď máte kruhy pod očami, tak proste funguje najlepšie. O tom ako zakryť kruhy pod očami je toto video.

Oilixia je značka, po ktorej som už nejaký čas pokukovala a neuveríte, mne sa podarilo dva ich produkty vyhrať v Giveaway! Rozbalovanie výhry môžete vidieť tu, vyhrala som Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser, čo je veľmi zvláštny a zároveň veľmi efektívny čistiaci gél plný vitamínu C, fakt super. A druhý produkt je jeden z ich olejov Explorer Blend Facial Oil, čo je zmes 18 olejov a vyzerá veľmi príjemne. Majú ešte jeden, Amazonian Cacay Facial Oil, ktorý by som si asi vybrala sama, lebo cacay olej je super účinný, ale darovanému koňovi na zuby nepozeraj, takže sa teším, že môžem Oilixiu vyskúšať.

No a zvyšok je bareMinerals haul, dva korektory, jeden v tyčinke so super krytím a druhý viac krémový s ochranným faktorom. Potom super tenká fialová očná linka. Floral Utopia je ich posledná limitka a tam som neodolala paletke očných tieňov. Ďalej lícenka a rozjasňovač, ktoré som mala na wishliste už dlho. A nakoniec Complexion Rescue Defense Radiant Tint Protective Moisturizer SPF30 rozjasňujúci hydratačný primer s SPF, ktorý je super, ak hľadáte SPF na každý deň.



#co-prave-testujem #plet #make-up #Niod #The-Ordinary #Becca #bareMinerals #Aquis #Muti #Sensai #Oilixia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com