bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil

04.01.2018 08:00


Ak ste videli moje video o odličovacích olejoch, tak viete, že tento je môj najobľúbenejší a to z viacerých dôvodov. Jeden z prvých je, že za veľmi dobrú cenu máte veľké množstvo - 180 ml a ak náhodou natrafíte na akciu, alebo si ju vyčíhate, tak cena môže byť ešte lepšia. Potom je tu samozrejme samotný olej, ktorý je skvelý a efektívny.

bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil skvele a ľahko rozpúšťa všetok make-up, ale zároveň pleť nevysušuje, ale ju vyživuje. Je super účinný a zároveň aj nesmierne príjemný. Veľmi krásne vonia, takže samotné odličovanie je veľmi príjemný proces. Nie, že by vôňa bola to najdôležitejšie, ale pri odličovaní je fajn, keď ten produkt nesmrdí, ale príjemne vonia. Vonia veľmi jemne po levanduli a mandarike, osobne tam tú mandariku necítim, cítim len veľmi jemnú a upokojujúci vôňu levandule. Takisto je nesmierne príjemný na dotyk a zanecháva pleť jemnú a vláčnu.

Na jedno odlíčenie vám stačia dve až tri pumpičky, v závislosti od množstva make-up, ale znamená to, že vydrží celkom dlho. Ďalší dôvod, prečo ho mám tak rada je, že tento olej je tak akurát tekutý, takže vám extrémne nepreteká medzi prsty, ale zároveň super kĺže vďaka svojej hodvábno olejovitej konzistencii po pleti a príjemne sa s ním robí masáž. Ja si ho najradšej dávam dolu navlhčeným uteráčikom, ale idete to aj tak, že pridáte trochu vody a tento olej sa zmení na mlieko a potom ho viete pekne zmyť aj vodou. Okrem toho, že veľmi efektívne odličuje, obsahuje aj množstvo výživných látok, čo samozrejme tiež nie je super dôležité pri odličovacom produkte, pretože predsa len je takýto produkt v kontakte s pleťou pomerne krátko, ale na škodu to určite nie je. Tie látky sú borákový olej, čo je antioxidant, ktorý pleť chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a posilňuje ju. Je to inak jeden z najdrahších olejov a má skutočne široké využitie a tiež sa dá užívať ako výživový doplnok. Z olejov sú tam ešte slnečnicový olej, čo býva základ odličovacích olejov a potom uhorkový a čučoriedkový. Tie posledné dva sú rovnako antioxidanty a majú skvelé účinky na pleť. A potom sú tam ešte morské soli bohaté na minerály, ktoré pleť zjemňujú a rozjasňujú.

Na tomto oleji je skvelé, že máte celkom veľké množstvo, ako som už spomínala a s tým súvisí aj tá fľaštička, ktorá nie je len pekná, ale aj praktická. Má super pumpičku, ktorá je uzamykateľná a skvele ten olej dávkuje. Celkovo som z neho naozaj nadšená a neviem nájsť na ňom žiadnu chybu, jednoducho sa bareMinerals vydarilo všetko od balenia až po samotný olej, ktorý je úžasný a určite ho odporúčam vyskúšať, ak chcete mať dokonale odlíčenú a vyčistenú pleť, ale zároveň jemnú a spokojnú. bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil je vhodný pre všetky typy pleti a kúpite ho napríklad na lookfantastic.com.



#plet #bareMinerals #odlicovaci-olej #cistiaci-olej #odlicovanie #cistenie-pleti

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com