Biossance Squalane + Antioxidant Cleansing Oil

24.02.2022 08:00


Biossance je značka, ktorá ma vždy veľmi láka, lebo všetko robia so skvalánom a ja skvalán milujem od momentu, keď som ho vyskúšala od The Ordinary. Nie všetko mi od nich sedí, ale definitívne robia zaujímavé produkty. Teraz už majú viac čistiacich produktov, ale na začiatku mali len tento olej a mňa veľmi zaujalo, že je s antioxidantmi, aj keď teda pri odličovacom oleji to asi nemá až taký veľký zmysel.



Čo sa týka zloženia, obsahuje Squalane + Antioxidant Cleansing Oil samozrejme skvalán, ovsený olej, pupalkový olej, moringový olej, ale tiež esenciálne oleje ako levanduľový, ružový, pomarančový a rozmarínový, vďaka čomu jemne citrusovo vonia, čo by za mňa nemuselo byť. Čo sa týka tých antioxidantov, tak to vyzerá len na vitamín E :D



Tento olej je teda voňavý, takže nič pre citlivú pleť, ale má super ľahkú, takmer nemastnú konzistenciu, takže ak nemáte radi oleje a ten mastný pocit, ale predsa by ste nejaký odličovací olej chceli, tento by sa vám mohol páčiť.



Používanie je jednoduché, naniesť na suchú pleť, rozmasírovať a potom zmyť uteráčikom namočeným v teplej vode, alebo pridať vodu, ktorá z oleja spraví mlieko a potom ide zmyť. Vhodný je pre všetky typy pleti okrem citlivej.

Biossance Squalane + Antioxidant Cleansing Oil je v plastovej fľaši s fajn s pumpičkou, ktorá má jedinú chybu, že nie je uzamykateľná. Objem je 200 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov.

Ak hľadáte ľahký, voňavý, cenovo skôr dostupný, ale stále luxusný odličovací olej, tak tento od Biossance je veľmi fajn, kúpite ho na lookfantastic.com, cultbeauty.com alebo SpaceNK.com.






#plet #odlicovanie #Biossance #odlicovaci-olej

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com