Zrkadlenie 9.10.2016

09.10.2016 18:00


No s touto rubrikou mi to evidentne veľmi nejde, keďže zrkadlenie tu naposledy bolo 4.9., čo je viac ako mesiac. Ale nejak toho bolo za posledné dva mesiace veľa, dve svadby, niekoľko návštev zo Slovenska, nie že by som sa sťažovala, každá návšteva je super. Možno som prestala so Zrkadlenim aj preto, že som začala viac prispievať na Instagram, takže ak chcete vidieť viac, checkujte môj Instagram. Celkovo sa sa snažím nájsť rovnováhu medzi vlastnou lenivosťou a dobrou frekvenciou článkov pre vás, hlavne po tom, čo som pridala Youtube. Myslím, že dva články a jedno video za týždeň je celkom dobré, čo poviete? Dnes teda pár highlightov za posledný mesiac.

Boli sme na výlete v Prahe, kde majú skvelú výstavu v Národním muzeu - Retro. Úžasné staré šaty, topánky a dokonca aj nejaká kozmetika. A nezaobišlo sa to samozrejme bez návštevy Havlíkovej apotéky, veľa nových produktov na vyskúšanie. Bola som aj Sephore, ale tam nič extra nezaujalo, nič sa nevyrovná Sephore v severnej amerike

Ešte začiatko septembra som objavila úžasné miesto v Potsdam - Schloss Belvedere auf dem Pfingstberg - krásne romatické miesto s úžasným výhľadom. Keď sme tam boli, akurát tam boli naraz dve svadby a to bol piatok, evidentne veľmi populárne. Určite stojí za návštevu, ak budete mať možnosť.

Mám novú raňajkovú posadnutosť, ak ste videli včerajšie video, tak viete, že v júli som sa trápila s vyrážkami na brade, ktoré u mňa spôsobújú zväčša mliečne produkty. Takže som sa začala ešte viac vyhýbať všetkému mliečnemu, ale vďaka tomu mám nového raňajkového favorita, krupicovú kašu s mandlovým mliekom, čučoriedkovým sirupom a opraženými mandlovými lupienkami, hmmm.

Oooo, a včera sme boli pozrieť Festival of Lights v Berlíne, bolo to fakt super, veľa ľudí, celkom zima, ale naozaj super, možno zostrihám aj nejaké video. Ak budete mať šancu stojí to za pozretie.





#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com