Zrkadlenie 17.04.16

17.04.2016 18:00


Už dlhšie som rozmýšľala ako spraviť Zrkadielko viac osobným, nakoniec som sa rozhodla, pre highlighty môjho týždňa - zbierku rôznych vecí, ktoré som za týždeň objavila. Budem sa snažiť, aby sa odteraz ZRKADLENIE objavilo každú nedeľu.

Ako prvé som objavila UNIQLO, teda o tejto značke som vedela už dlhšie, ale teraz som sa konečne dostala aj do kamenného obchodu a bola som nadšená. Základné kusy oblečenia ako tričká, košele v nespočetne veľa farbách, rifle, všetko za veľmi dobrú cenu a hlave spracovanie vyzerá veľmi kvalitné. Ja som si kúpila Ultra Light Down Parka, aj ked ja by som to skôr nazvala bunda s kapucňou a som super spokojná. Bunda je ľahučká, teplá a nepremokavá, ideálna na aprílové počasie.

V potravinách som objavila limitovanú edíciu Monte White, neviem, či je aj na Slovensku. Ja Monte milujem a vždy som chcela vyskúšať, aké by to bolo, keby bolo celé biele, pretože tá biela časť mi chutí najviac. Takže Zott mi vlastne splnil sen, predpokladám, že takých ľudí ako ja je viac a toto im vyšlo v nejakom prieskume. Monte bola inak jedna z vecí, ktoré sa nedali zohnať v Kanade, takže vždy na návšteve na Slovensku som poctivo tlačila (spolu s rohlíkmi, treskou, horalkami a Kofolou, ako inak).

Whistles Azara Ankle Tie Point Shoe sú prvé topánky, ktoré som sa odvážila kúpiť cez net, a teda stálo to zato. Bála som sa, že mi nesadne veľkosť, ale sadla ako uliata. Topánky sú skvelé, celokožené, elegatné a hlavne majú stabilný opätok, aj keď je vysoký. Whistles je skvelá britská značka s veľmi zaujímavými dizajnmi.

Objavila som Muji, teda o Muji som vedela už dávno, skoro každá beauty bloggerka ho spomína, ale aj keď som si pozerala ich stránku, nikdy ma to nenadchlo natoľko, aby som si niečo objednala. A čo som nechápala už vôbec, ako všetci stále spojínajú vatové tyčinky z Muji, čo už len môže byť na vatových tyčinkách, pche. Až naposledy ich spomenul make-up artista vo videu Lisy Eldridge, keď robil tutoriál na Adele vizáž. A keďže som deň predtým objavila na vychádzke v Berlíne Muji, tak som tam pekne v ten deň napochodovala. A bolo vymaľované, tie vatové tyčinky sú úplne pidi mini, absolútne geniálne. K tomu kopa fľaštičiek rôznych veľkostí a kadejakých úložných rešiení. Najbližšie je Muji v Nemecku, alebo ak budete v Londýne, tak aj tam majú dosť predajní. Ak ste obdobný cvok ako ja, odporúčam sa ísť pozrieť, majú aj kopu písacích potrieb a zápisníkov a super veci na cestovanie.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com