Zrkadlenie 11.12.2016

11.12.2016 18:30


Ach, táto moja rubrika mi vôbec nejde. Buď na ňu zabudnem úplne, alebo keď si aj v sobotu spomeniem sa mi nechce, alebo mám dôležitejšie veci na práci. A viac menej jej úlohu prebral môj Instagram. Tak ma dnes napadlo, že spravím koláž fotiek z Instagramu za posledné dva týždne.



Pred 2 týždňami, presne na moje meniny - 25.11. - som letela do Bratislavy, pretože bolo treba vybaviť nejaké záležistosti. Úžasne som si posedela na letisku, lebo milý Ryanair, ktorý mimochodom nikdy neviem vyspelovať, meškal 3 hodiny, strašná sranda. Ak ste niekedy boli v Berlíne na letisku Schonefeld , tak viete o čom hovorím, jedno z najhorších letísk, aké poznám. Toto je všetka kozmetika, ktorú som si zbalila, pretože som letela, ako vždy, len s príručnou batožinou.

Tak som si to v Bratislave aspoň vynahrádzala nákupmi, mala som predsa meniny. Nové náušnie od Tous, po ktorých som poškuľovala už pár mesiacov a prvý krát som spravila nákup aj v Bobbi Brown v Auparku. Inak musím pochváliť Bobbi Brown majú suverénne najlepšie predavačky zo všetkých parfumérii v Bratislave, naozaj vedia o čom hovoria a dokonale poznajú svoj sortiment. Ak si niekedy nebudete vedieť rady, tam vám pomôžu.

Keďže som so sebou mala len minimum kozmetiky, tak ma celkom zachránila maska od Garnier Hydra Bomb. Mala som pleť celkom slušne dehydrovanú a navyše som sa šúpala ako taká jašterica, vďaka novému krémiku od Alpha-H, trochu nečakane, takže moja pleť potrebovala upokojiť.

Nakoniec som stvrdla v Bratislave viac ako týždeň, aj keď som pôvodne plánovala 4 dni, tak som sa občas trochu nudila a fotila západy slnka v Devínskej Novej Vsi. Vždy, prespávam u rodičov v izbe, kde sú uložené moje svadobné šaty a vždy na ne pozerám, že by som si ich mohla znovu obliecť. Naposledy som ich mala na svadbe a tentoraz som sa k tomu naozaj odhodlala. Pobehovala som po dome asi hodinu ako šialenec vo svadobných šatách a fotila sa pri všetkých zrkadlách, ale bola to sranda.

Minulý týždeň som už bola naspäť v Berlíne, kde sú v plnom prúde vianočné trhy, tento je na Alexanderplatz a robí z toho škaredého betónového socialistického námestia, ktoré inak veľmi pripomína Kamenné námestie, celkom by ma zujímalo, kde sa súdruhovia inšpirovali, konečne krajšie miesto.

A dorazila som kompletne Gilmore Girls vrátane pokračovania A Year in the life. Bolo to super, nebudem nič prezrádzať a potrebujem viac Netflix, prosím!



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com