Zrkadlenie 10.7.16

10.07.2016 08:00


Skvelý moment tohto týždňa bol, keď som rozbalila balík od Pestle & Mortar a vnútri bol krásne zabalený krém. Celkovo nákupy Pestle & Mortar sú neskutočné, neuveriteľne rýchle dodanie a ešte k tomu zadarmo, vždy pribalené vzorky a produkty sú skvelé. Už som vyskúšala sérum a tentoraz som si objednala krém. Sérum sa mi už míňa a určite si hneď objednám znova. Teraz majú novinku - nočný olej, už sa teším ako ho vyskúšam.

Znovuobjavila som jednu vlasovú značku - John Frieda - pár produktov som vyskúšala už v Kanade a boli celkom dobré. Teraz som ju objavila v DM tu v Berlíne, tak ju asi znova vyskúšam, je tam na výber celkom veľa produktov na objem, tie sa mi celkom pozdávajú. Na Slovensku myslím nie je, ale dá sa kúpiť na feelunique.com.

Kúpila som si nové topánky, úplne klasické nude lodičky, také sa zídu vždy. Nie sú ani od žiadnej extravagatnej značky, ale pohodlná klasika od Högl. To čo je extra je, že Högl má polčísla, ktoré mi veľmi často chýbajú, pretože som 38,5, takže často je mi 39 veľká a 38 malé. A tieto lodičky mi sedia ako popoluške.

V poslednej dobe mám problém s vyrážkami na brade, dosť intezívny za poseldná dva týždne a došla som k záveru, že je to asi z jogurtu, ktorý raňajkujem takmer každé ráno spolu s domácim müsli a ovocím. Takže sa na čas radšej vzdám všetkých mliečnych vecí a jogurtu. Budem musieť nás aj iný jogurt, lebo bez müsli to dlho nevydržím. Už som takto pred dvoma rokmi musela úplne skoncovať s mliekom, tiež to boli raná cereálie a mlieko. Odvety sa vyhýbam mlieku úplne.

Úplne náhodou som natrafila na toto miesto v Berlíne, teda vedela som, že existuje, ale v zásade som tam zablúdila pri hľadaní reštaurácie. Je to Memorial to the Murdered Jews of Europe, veľmi zaujímavé miesto, kúsok od Brandenburskej brány.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com